Δημιουργία οχήματος

Δημιουργία οχήματος

Δημιουργήστε το δικό σας όχημα

 

Το HMC σας παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας επαγγελματικό όχημα σε συνεργασία με την Herpa.

To HMC είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Γερμανικής εταιρείας HERPA για την Ελλάδα, η οποία είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπό κλίμακα μοντέλων αεροσκαφών και οχημάτων με τη συνεργασία της οποίας έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε αποκλειστικά μοντέλα οχημάτων κατασκευασμένα μόνο για εσάς με τα δικά σας λογότυπα και σχέδια.

Λίγα λόγια για την εταιρεία Herpa

H εταιρεία Herpa, της οποίας είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, ιδρύθηκε από τον Wilhelm Hergenröther το 1949 και εξειδικεύεται στη δημιουργία αυθεντικών μοντέλων αυτοκινήτων, φορτηγών και αεροσκαφών σε κλίμακες 1:87, 1: 200 και 1: 500. Η Herpa συνεργάζεται με γνωστούς κατασκευαστές αυτοκινήτων, αεροσκαφών και κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των μεταφορών, διαθέτοντας σύγχρονα και ιστορικά μοντέλα. Η σημερινή συλλογή Herpa περιλαμβάνει περισσότερα από 1.500 μοντέλα που μπορούν να παραδοθούν στους πελάτες μέσω ενός δικτύου διεθνών αντιπροσώπων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία του δικού σας οχήματος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή να στείλετε email στη διεύθυνση management@marklin.gr και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

 

Η εταιρεία Polyeco δημιούργησε το δικό της όχημα

Η HERPA,   κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπό κλίμακα μοντέλων αεροσκαφών και οχημάτων, ανταποκρίθηκε στην πρόταση του HMC για να παράξει για μια μόνο φορά (One Time Series), και  σε παγκόσμια πρώτη, το μοντέλο ενός εκ των βυτιοφόρων οχημάτων της POLYECO που χρησιμοποιείται για τη μεταφορά χύδην υγρών χημικών σε βιομηχανικούς πελάτες.  Το συγκεκριμένο όχημα συγκροτείται από ελκυστήρα τύπου MAN TGX 480 HP σε συνδυασμό με επικαθήμενη καρότσα με ανοξείδωτη βυτιοδεξαμενή (tank container) τύπου Τ11 για μεταφορά υγρών χημικών. Η δεξαμενή είναι χωρητικότητας 36 κ.μ. και είναι εφοδιασμένη με όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και προστασίας σε περίπτωση ατυχηματικής διαρροής. 
 

 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
HR013208TIT Σιλοφόρο όχημα μεταφοράς χύδην τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Α.Ε. Εξαντλημένο

HR013208TIT Σιλοφόρο όχημα μεταφοράς χύδην τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Α.Ε.

HR013208TIT Σιλοφόρο όχημα μεταφοράς χύδην τσιμέντου της Τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ Α.Ε. ΚΛΙΜΑΚΑ: ..

52,00€

HR311694 MAN TGX XLX Euro 6c swap container semitrailer „Polyeco“ (Greece/Attica)

HR311694 MAN TGX XLX Euro 6c swap container semitrailer „Polyeco“ (Greece/Attica) Special Model m..

39,90€