Η Εταιρεία

Ελληνικό Μοντελιστικό Κέντρο

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό τόπο του Ελληνικού Μοντελιστικού Κέντρου.  
Ασχολούμαστε με τον τρενομοντελισμό και την κατασκευή μακέτας, και ειδικότερα με τα προϊόντα της Märklin.  
Διαθέτουμε υλικά και είδη τρενο-μοντελισμού.

Το ηλεκτρονικό αυτό κατάστημα δημιουργήθηκε από μια ομάδα τρενομοντελιστών, και ειδικότερα, εραστών των μοντέλων της αγαπημένης μας εταιρείας Märklin, για να δώσει κατ΄ αρχάς προϊόντα σε όλους τους φίλους της εταιρείας σε τιμές ανταγωνιστικές διεθνώς, αλλά κύρια, για να υποστηρίζει επαγγελματικά όλο τον κύκλο του after sales με ποιοτικό και φθηνό service, μετατροπές αναλογικών μηχανών σε ψηφιακές, αλλαγές decoder, και προσθήκη ήχων και φώτων σε μηχανές και βαγόνια. 
Τέλος, για να δημιουργήσουμε έναν δικό μας χώρο, όπου θα μπορούμε να βρισκόμαστε, να κουβεντιάζουμε, να διοργανώνουμε εκδρομές και επισκέψεις (που αλλού, ..στις εκθέσεις και στο εργοστάσιο της Märklin !!!), και κυρίως, να τρέχουμε και να δοκιμάζουμε τα τρένα μας στις μακέτες που έχουμε στο Κατάστημά μας επί της οδού Ηρακλείτου 120 στο Χαλάνδρι.

Η πρόσβαση στο κατάστημά μας είναι πολύ εύκολη με τα Δημόσια Μέσα Μεταφοράς (ο Σταθμός Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας βρίσκεται σε απόσταση 1250 m από το κατάστημα).   Πληροφορίες πρόσβασης με χάρτη θα βρείτε στην αρχική μας ιστοσελίδα στην επιλογή menu: Εξυπηρέτηση Πελατών/ Επικοινωνήστε Μαζί Μας