Καλωσόρισες HERPA!

Posted by kosser 21/01/2017 0 Comment(s)

To ΗΜC καλωσορίζει τη συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπό κλίμακα μοντέλων οχημάτων και αεροσκαφών HERPA.  Προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ τους καταλόγους της HERPA από τα καταστήματα HMC σε Χαλάνδρι και Καλαμαριά και παραγγείλτε τα προϊόντα ενδιαφέροντός σας.  

Το HMC προτείνει...
View this email in your browser

H HERPA στα ΗΜC!

Αεροπλάνα και οχήματα σε απίστευτη ποικιλία και όλες τις κλίμακες


Το HMC εγκαινιάζει ακόμη μια συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής υπό κλίμακα μοντέλων αεροσκαφών και οχημάτων HERPA.  Τα μοντέλα της HERPA διακρίνονται για την εξοντωτική λεπτομέρεια και προσήλωση στην πιστότητα του αντιγράφου σε σχέση με το πρωτότυπο.  Τα περισσότερα από τα μοντέλα έχουν πλήρη λειτουργικότητα (κινούμενα, αποσπώμενα μέρη κλπ.) και διακρίνονται για το μικρό αριθμό τεμαχίων που παράγονται και τη συλλεκτική αξία που αυτομάτως αποκτούν.  Η HERPA ιδρύθηκε το 1949 στη Γερμανία από τον εφευρέτη και κάτοχο πατεντών Wilhelm Hergenröther και στα σχεδόν 70 χρόνια παρουσίας της έχει συνεργαστεί και με τη Marklin για την παραγωγή μοναδικών, συλλεκτικών συρμών που συνδυάζουν τρένο και αυτοκίνητο.  
Μπορείτε πλέον να βρείτε τους καταλόγους της Herpa και επιλεγμένη ποικιλία προϊόντων στα καταστήματα Χαλανδρίου και Καλαμαριάς.  Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε από τους καταλόγους της εταιρείας όποιο νέο προϊόν σας ενδιαφέρει και το HMC θα φροντίσει να έρθει στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
 
 
Πατήστε στην εικόνα παρακάτω για να επιλέξετε από τα νέα προϊόντα της Herpa.  Ο κατάλογος θα ενημερώνεται με νέα προϊόντα σε καθημερινή βάση οπότε μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας για να βλέπετε όλη τη σειρά των νέων προϊόντων.
GSA HELLENIC MODELLING CENTER P.C. 
HELLENIC MÄRKLIN CLUB

120 Iraklitou Str.-15238 Halandri- Hellas
Tel: +302110121992  Fax: +302110121993
Email: info@marklin.gr  URL: www.marklin.gr
Facebook: www.facebook.com/HMCHellenicMaerklinClub
TV Channel on YouTube:  GSA HMC
 
 
 
 
 
Copyright © 2017 GSA HELLENIC MODELLING CENTER P.C., All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp
Copyright © 2017 GSA HELLENIC MODELLING CENTER P.C., All rights reserved.