Νέα Ψηφιακά Start Sets Roco!

Posted by kosser 20/07/2016 0 Comment(s)

Η Roco λανσάρει τη νέα γενιά ψηφιακών starter sets σε κλίμακα Η0 που διακρίνονται για τη φιλικότητα προς το χρήστη και τις  αναρίθμητες δυνατότητες που παρέχει το z21 WiFi πακέτο που περιέχουν.

Νέες αφίξεις
View this email in your browser

Για πολύ...προχωρημένους starters 

Νέα ψηφιακά starter sets με μοναδικές δυνατότητες 

Η Roco λανσάρει τη νέα γενιά ψηφιακών starter sets σε κλίμακα Η0 που διακρίνονται για τη φιλικότητα προς το χρήστη και τις  αναρίθμητες δυνατότητες που παρέχει το z21 WiFi πακέτο που περιέχουν.

Μέσω του z21 WiFi πακέτου μπορείτε τώρα να ελέγχετε τα τρένα σας και τις διασταυρώσεις μέσω του Smartphone ή του tablet σας χρησιμοποιώντας τη δημοφιλή εφαρμογή Z21-App.  Μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείτε να ζήσετε και την υπέρτατη εμπειρία μηχανοδήγησης με φωτορεαλιστική καμπίνα μηχανοδηγού. Επιπρόσθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συμβατική ψηφιακή κονσόλα ελέγχου z21 multiMAUS.

Τέλος, το πακέτο z21 WiFi των νέων ψηφιακών starter sets της Roco, μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο λίθο για την διαχείριση του διοράματός σας μέσω ειδικών προγραμμάτων software ελέγχου τρενομοντελιστικού διοράματος όπως τα Rocrail, iTrain, TrainController κλπ.  
Με άλλα λόγια τα καινούργια ψηφιακά starter sets της 
Roco σας προσφέρουν την πλήρη γκάμα αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας για να τρέξετε εύκολα, γρήγορα, και προπαντός διασκεδαστικά τα τρένα σας με όποιον τρόπο από τους παρακάτω επιλέξετε!
- με κονσόλα ελέγχου multiMAUS 
- χρησιμοποιώντας την εφαρμογή 
z21-App στο smartphone ή το tablet σας και αναπαριστώντας φωτορεαλιστικά την καμπίνα του μηχανοδηγού καθώς οδηγείτε το τρένο σας!
- μέσω σύνδεσης με τον Η/Υ σας και χρήσης ενός από τα δημοφιλή προγράμματα ελέγχου μακέτας που κυκλοφορούν

Κι όλα αυτά σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ τιμές.

Επωφεληθείτε για λίγες μέρες από τις μειωμένες τιμές γνωριμίας και κάντε τώρα ένα ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ δώρο στον εαυτό σας ή σε αυτούς που αγαπάτε για να αγαπήσουν με τη σειρά τους τα τρένα!

Μέσω της εφαρμογής z21-App μπορείτε να ζήσετε την υπέρτατη εμπειρία μηχανοδήγησης με φωτορεαλιστική καμπίνα μηχανοδηγού.
Μέσω του z21 WiFi πακέτου μπορείτε τώρα να ελέγχετε τα τρένα σας και τις διασταυρώσεις μέσω του Smartphone ή του tablet σας χρησιμοποιώντας τη δημοφιλή εφαρμογή Z21-App.
Το πακέτο z21 WiFi των νέων ψηφιακών starter sets της Roco, μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο λίθο για την διαχείριση του διοράματός σας μέσω ειδικών προγραμμάτων software ελέγχου τρενομοντελιστικού διοράματος όπως τα Rocrail, iTrain, TrainController 
RO51281 - Digital z21 Start Set 
Electric locomotive class 140 and freight train, DB AG
Τιμή HMC 295€
Έως 23/7 ΜΟΝΟ 219,99€
RO51282 - Digital z21 Start Set 
Diesel locomotive class 2016 and freight train, ÖBB
Τιμή HMC 315€
Έως 23/7 ΜΟΝΟ 239,99€
RO51285 - Digital z21 Start Set 
Diesel locomotive class 204 and passenger train, DR
Τιμή HMC 290€
Έως 23/7 ΜΟΝΟ 215€
 
... αλλά και για όσους επιμένουν αναλογικά ICE2 με 120€!!!
RO51153 - Analogue Start Set ICE2 
Electric High Speed Train ICE2, DB AG 
Τιμή HMC 149,95€
Έως 23/7 ΜΟΝΟ 119,95€
Δείτε στο βίντεο τις δυνατότητες των νέων ψηφιακών starter sets της Roco!
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΚΑΜΑ STARTER SETS ROCO
 
 
Copyright © 2016 GSA HELLENIC MODELLING CENTER P.C., All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by MailChimp