Ταξίδι του HMC στη Μärklin!

Posted by kosser 24/06/2016 0 Comment(s)

To ΗΜC πραγματοποιεί θεματική φθινοπωρινή εκδρομή στις Ημέρες Ανοικτών Θυρών  "Μärklin Open Days" στην έδρα της Märklin στο Göppingen της Γερμανίας από 16-18 Σεπτεμβρίου. 

Εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκδρομές, σεμινάρια...
View this email in your browser
Eκδρομή του HMC στη Μärklin το Σεπτέμβριο 
 
To HMC ανήσυχο, όπως πάντα, διοργανώνει θεματικές φθινοπωρινές εκδρομές στη Γερμανία που θα συναρπάσουν τους συμμετέχοντες για μια ακόμη φορά και θα τους μυήσουν στα ενδότερα του τρενομοντελισμού!  Τοπρώτο ταξίδι είναι το Σεπτέμβριο, στη "Μέκκα" του τρενομοντελισμού!  Φέτος διοργανώνονται στην έδρα της Märklin στο Göppingen, από 16-17 Σεπτεμβρίου οι εκδηλώσεις "Ημέρες Ανοικτών Θυρών" ή αλλιώς Märklin Open Days.  Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν στους χώρους του ιστορικού εργοστασίου (με ιστορία σχεδόν 160 ετών!!!) της Μärklin και να δουν από κοντά όλη την παραγωγική διαδικασία των πολύτιμων θησαυρών της Μärklin.  Θα δούμε πως μία πλάκα μετάλλου μετατρέπεται σε μία εκπληκτικής λεπτομέρειας και τεχνολογίας μηχανήΜärklin.  Παράλληλα θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Μärklin όπου εκτός από ενδιαφέρουσες μακέτες, μηχανές και βαγόνια μπορεί να δει κανείς όλη την ιστορική εξέλιξη της Märklin, από την παραγωγή των πρώτων μεταλλικών παιχνιδιών στα 1859 μέχρι και σήμερα ενώ συγχρόνως λειτουργεί και κατάστημα πωλήσεων όλων των ειδών της τρέχουσας συλλογής Μärklin, καθώς και κατάστημα με είδη 2ης διαλογής. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει ακόμη επίσκεψη στο Μουσείο της Porsche στο Zuffenhausen, εκδρομή/περιήγηση στην ιστορική και εξαιρετικά γραφική πόλη του Tübingenκαθώς και επίσκεψη στον εμβληματικό σιδηροδρομικό σταθμό του  Neuffen(σήμα κατατεθέν σε πολλά τρενομοντελιστικά διοράματα), στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό της Στουτγάρδης και τέλος στον επίσης εμβληματικόΠύργο Τηλεοράσεως στην Στουτγάρδη.  Ένα περιεκτικό και γεμάτο συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες τριήμερο σε όσους και όσες αποφασίσουν να συμμετέχουν.  To πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνειαεροπορικά εισιτήρια με Aegean-Lufthansaδιαμονή με πλούσιο πρωϊνό μπουφέ σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στην περιοχή του Göppingen,μετακινήσεις με minivan και εισιτήρια στις εκδηλώσεις της Μärklin και μουσεία.  Το συνολικό κόστος της εκδρομής είναι
495€ για όσους/όσες δεν είναι μέλη του HMC
και
460€ για τα μέλη του HMC
Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ηπροκαταβολή 50% της αξίας του ταξιδιού πρέπει να καταβληθεί έως την 10/7/2016.  Εξόφληση έως 31/8/2016.  Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ TOΥ HMC ΣΤΗ ΜÄRKLIN ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ HMC ΣΤΗ MÄRKLIN - 16-18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο HMC στο τηλέφωνο 211 012 1992 ή στο email: info@marklin.gr.  Επίσης για να μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλη των ΦΙΛΩΝ ΜÄRKLIN EΛΛΑΔΟΣ (Hellenic Märklin Club) αναζητήστε την αίτηση συμμετοχής ή στείλτε μας email για να σας την στείλουμε ηλεκτρονικά.
 
Τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούν οι συμμετέχοντες στην εκδρομή του HMC στη Μärklin το Σεπτέμβριο