Πιστοποιημένο Σεμινάριo Κατασκευής Διοράματος NOCH!

Posted by hmcadmin 12/10/2020 0 Comment(s)

Το HMC διοργανώνει πιστοποιημένα σεμινάρια της NOCH για την κατασκευή διοραμάτων υψηλών προδιαγραφών
 

Το HMC είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής για τη διοργάνωση των σεμιναρίων της εταιρείας NOCH.  Η NOCH είναι γνωστή εταιρεία κατασκευής παρελκομένων τρενομοντελισμού με τεράστια γκάμα προϊόντων που συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων πρασινάδες, γύψους, δέντρα, φιγούρες, κτίρια και γέφυρες και γενικά κάθε τι που θα κάνει τη μακέτα σας ένα πραγματικό κόσμημα.

Τα σεμινάρια της NOCH περιλαμβάνουν ένα πλήρες πακέτο υλικών και λεπτομερούς καθοδήγησης από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή της NOCH που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατασκευάσετε ένα μικρό αριστουργηματικό διόραμα και να το πάρετε μαζί σας.  Στη διάρκεια του σεμιναρίου μαθαίνετε όλες τις απαραίτητες τεχνικές μοντελισμού σιδηροδρομικού διοράματος που περιλαμβάνουν την κατασκευή βουνών και βράχων, τη δημιουργία νερού, το πρασίνισμα με πρασινάδα και δέντρα, την τοποθέτηση και σκύρωση των γραμμών και πολλά άλλα μυστικά που θα σας φανούν απολύτως αναγκαία.στην μοντελιστική  καριέρα που ανοίγεται μπροστά σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι όλα όσα μάθετε θα τα έχετε εφαρμόσει εσείς με τα χέρια σας και θα σας έχουν εντυπωθεί μια για πάντα. Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα νοιώσετε πραγματικά ότι έχετε όλη την αναγκαία αυτοπεποίθηση, τη γνώση αλλά πρωτίστως την εμπειρία για να μεγαλουργήσετε στη μακέτα σας.  

Το σεμινάριo είναι διήμερης διάρκειας και διεξάγεται τo Σάββατο 24 Οκτωβρίου από 10:00-15:00 και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου από 10:00-15:00 στο HMC Χαλανδρίου. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στα HMC τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας και για να παραμείνουμε ασφαλείς στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν ευλαβικά και αυστηρά ΕΩΣ 6 συμμετέχοντες, ώστε να υπάρχει η προβλεπόμενη απόσταση των δύο μέτρων για κάθε συμμετέχοντα. 

 Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται σε 150€/συμμετέχοντα
 Το κόστος για τα μέλη των Φίλων Märklin Ελλάδος είναι 120€/συμμετέχοντα

και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται:

 Τo κόστος των υλικών που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του προσωπικού διοράματος κάθε συμμετέχοντα (πλαίσιο κενού διοράματος, δοκοί στήριξης και σύνδεσμοι Terraform, γυψοειδή, χρώματα, κόλλες, ειδικό υλικό προσομοίωσης νερού, γρασίδια, πρασινάδες, θάμνοι, σπρέι, φυτά Laser Cut, δέντρα, φιγούρες, γραμμές, σκύρο και διακοσμητικά υλικά)

-  Η χρήση των αναγκαίων εργαλείων/συσκευών για κάθε συμμετέχοντα όπως Gras Master, πιστόλι θερμοκόλλησης με ράβδους κόλλας, σπάτουλα, κύπελλο γύψου, κοπίδι, μέτρο, λαβίδα, πινέλα, γυαλόχαρτο, ψαλίδι κλπ.

-  Αναλυτικό βίντεο κατασκευής του διοράματος που θα προβάλλεται καθόλη τη διάρκεια κατασκευής του διοράματος και συνεχής καθοδήγηση από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του HMC και της Noch

-   Σνακ, καφέ, τσάι, χυμοί, αναψυκτικά για τα διαλείμματα 

-   Μάσκα προσώπου και γάντια 

Το σεμινάριο είναι εντατικό και για τις ανάγκες του το HMC έχει διαμορφώσει ειδικές θέσεις εργασίας στον ανακαινισμένο σύγχρονο χώρο σεμιναρίων του HMC στο Χαλάνδρι, όπου ο κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να εφαρμόσει, υπό την καθοδήγηση του πιστοποιημένου εκπαιδευτή της Noch, τις τεχνικές κατασκευής διοράματος για να πετύχει ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα.  Στο τέλος του σεμιναρίου χορηγείται πιστοποιητικό παρακολούθησης από το HMC.  
ΠΡΟΣΟΧΗ! Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός 3 συμμετοχών.  Για να δηλώσετε συμμετοχή πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε με email στο info@marklin.gr ή τηλεφωνικώς στο τηλέφωνο
 211 012 1992.

Προσθεσμία τελευταίας δήλωσης συμμετοχής: Παρασκευή 23 Οκτωβρίου ή νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών.
Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα από το σεμινάριο που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο
 
 
 
 
 
Loading...