Το HMC φέρνει τα μεταχειρισμένα τρένα κοντά σας!

Posted by kosser 04/10/2015 0 Comment(s)

Ελάτε στο HMC για την καλύτερη ευκαιρία να πουλήσετε ή να αγοράσετε μεταχειρισμένα είδη! 

 
 
Έχετε κάποια μηχανή που δεν χρειάζεστε, ή θέλετε μία που δεν παράγεται πια; Ελάτε από το κατάστημά μας για να δείτε τις ελκυστικές τιμές μας και για πωλήσεις και για αγορές! Τα τρένα σας θα βρίσκονται σε βιτρίνες στις οποίες θα φαίνονται σε όλη τους την άνθιση, ενώ θα είναι και στην καλύτερη ποιότητα όταν τα αγοράσετε! Ακόμη όμως κι αν μένετε μακριά και θέλετε να συμμετάσχετε, μπορείτε πάλι να δηλώσετε το μεταχειρισμένο που σας ενδιαφέρει να διαθέσετε, αρκεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία του στην Online φόρμα και να στείλετε καλής ποιότητας φωτογραφίες του μεταχειρισμένου αντικειμένου (δείτε πληροφορίες παρακάτω).  Το HMC θα αναρτήσει αγγελία μεταχειρισμένου στον διαδικτυακό ιστότοπο μεταχειρισμένων του HMC στη διεύθυνση used.marklin.gr και κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να βρει πληροφορίες για το μεταχειρισμένο που τον ενδιαφέρει και να το αγοράσει από το HMC.  Για να δείτε αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στον ιστότοπο μεταχειρισμένων του HMC διαβάστε τον Οδηγό Πρόσβασης στον Ιστότοπο Προβολής Αγγελιών Μεταχειρισμένων του HMC.
 Όμως τα προϊόντα δεν περιορίζονται μόνο σε μηχανές και βαγόνια! Μπορείτε να πουλήσετε μετασχηματιστές, υλικά διαμόρφωσης περιβάλλοντος, μέχρι και εκείνο το παλιό Mobile Station που είναι στο βάθος της ντουλάπας από τότε που αγοράσατε το Central Station, και μπορείτε να αγοράσετε οτιδήποτε άλλο θέλετε!

Για να διαβάσετε τους Όρους του Προγράμματος Μεταχειρισμένων του HMC πατήστε ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ HMC.
Για να εντάξετε το προϊόν σας στο πρόγραμμα μεταχειρισμένων, εφόσον ενδιαφέρεστε να το πωλήσετε, συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία του πατώντας ΦΟΡΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ
Προσοχή!  Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η συμπλήρωση της Online φόρμας για το προϊόν και η αποστολή φωτογραφιών ή η προσκόμισή τους σε USB stick στο κατάστημα.