Ταξίδι HMC στην ΙΜΑ 2017 το Σεπτέμβριο!

Posted by kosser 23/04/2017 0 Comment(s)

Το HMC οργανώνει και φέτος το καθιερωμένο ταξίδι στη Διεθνή Έκθεση Τρενομοντελισμού και τα Marklin Open Days στο Goppingen της Γερμανίας.  Από 15-17 Σεπτεμβρίου οι τυχεροί συμμετέχοντες θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία που κάθε δύο χρόνια κατακλύζεται από περισσότερους από 60.000 επισκέπτες από όλον τον κόσμο.  Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε τώρα συμμετοχή...

 

Εκδηλώσεις, εκθέσεις, εκδρομές, σεμινάρια...
View this email in your browser
Eκδρομή του HMC στη Μärklin το Σεπτέμβριο 
 
To HMC διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδρομή στη Γερμανία και στην 33η διεθνή έκθεση τρενομοντελισμού ΙΜΑ στο Göppingen (έδρα της Μärklin).  Οι συμμετέχοντες για μια ακόμη φορά θα απολαύσουν ένα πλήρες πρόγραμμα σιδηροδρομικής και μοντελιστικής εμπειρίας που όμοιό του δεν υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Φέτος η Διεθνής Έκθεση Τρενομοντελισμού διοργανώνεται στην έδρα της Märklinστο Göppingen, από 15-17 Σεπτεμβρίου  και συμπίπτει χρονικά με τις εκδηλώσεις"Ημέρες Ανοικτών Θυρών" ή αλλιώς Märklin Open Days.  Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων οι επισκέπτες μπορούν να ξεναγηθούν στους χώρους του Μουσείου τηςΜärklin όπου εκτός από ενδιαφέρουσες μακέτες, μηχανές και βαγόνια μπορεί να δει κανείς όλη την ιστορική εξέλιξη της Märklin, από την παραγωγή των πρώτων μεταλλικών παιχνιδιών στα 1859 μέχρι και σήμερα ενώ συγχρόνως λειτουργεί και κατάστημα πωλήσεων όλων των ειδών της τρέχουσας συλλογής Μärklin, καθώς και κατάστημα με είδη 2ης διαλογής.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει ακόμη επισκέψεις σε γραφικές πόλεις και κάστρα πέριξ του Göppingen και προαιρετικά και στο Μουσείο της Mercedes στην πόλη της Στουτγκάρδης  .  Ένα περιεκτικό και γεμάτο συγκινήσεις και ανεπανάληπτες εμπειρίες τριήμερο σε όσους και όσες αποφασίσουν να συμμετέχουν.  To πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια με Aegean/Lufthansa/Swiss από Αθήνα ή από Θεσσαλονίκηδιαμονή με πλούσιο πρωϊνό μπουφέ σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην περιοχή του Göppingen καθώς και μετακινήσεις με minivan.  Το συνολικό κόστος της εκδρομής είναι
560€ για όσους/όσες δεν είναι μέλη του HMC
και
520€ για τα μέλη του HMC
Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 15 Μαϊου και η προκαταβολή 50% της αξίας του ταξιδιού πρέπει να καταβληθεί έως την 31/5/2017.  Εξόφληση έως 31/8/2017.  Περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε στοΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ TOΥ HMC ΣΤΗ ΜÄRKLIN ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΚΔΡΟΜΗ HMC ΣΤΗ MÄRKLIN - 15-17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο HMC στο τηλέφωνο 211 012 1992 ή στο email: info@marklin.gr.  Επίσης για να μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλη των ΦΙΛΩΝ ΜÄRKLIN EΛΛΑΔΟΣ (Hellenic Märklin Club) αναζητήστε την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα των Φίλων στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hellenicmarklinclub.gr ή στείλτε μας email για να σας την στείλουμε ηλεκτρονικά.
Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής.  Το HMC επιφυλάσσεται για την πραγματοποίηση της εκδρομής σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί ο ελάχιστα απαιτούμενος αριθμός των 7 συμμετοχών.
O χάρτης εμπειριών του τριήμερου της ΙΜΑ και των Μärklin Open Days 2017 που θα λάβουν χώρα το τριήμερο 15-17 Σεπτεμβρίου 2017
Μερικά από τα αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής της Στουτγάρδης