Αυτοματοποίηση μακέτας!

Posted by kosser 12/10/2016 0 Comment(s)

Βαρεθήκατε το παλιό αναλογικό σας τρενομοντελιστικό διόραμα και θέλετε να το μετατρέψετε σε ψηφιακό;  Σχεδιάζετε τη μακέτα σας και θέλετε να εισάγετε αυτοματισμούς αλλά δεν ξέρετε πως;  Το HMC προσφέρει τώρα τη νέα υπηρεσία "Αυτοματοποίηση Μακέτας".  Διαβάστε περισσότερα παρακάτω...

Το HMC προτείνει...
HMC recommends...
View this email in your browser

  Δώστε ψηφιακή ζωή στη μακέτα σας 
 

Το HMC εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία "Ψηφιοποίηση/ αυτοματοποίηση μακέτας"

Αυτοματοποίηση μακέτας! Η νέα υπηρεσία του HMC στους φίλους τρενομοντελιστές. Έχετε αναλογική μακέτα και σκέφτεστε πόσο δύσκολο είναι να την ψηφιοποιήσετε; Θέλετε να ξεκινήσετε τώρα την κατασκευή της μακέτας σας αλλά τα ηλεκτρολογικά και οι αυτοματισμοί δεν είναι το ... φόρτε σας; Ή απλά θέλετε καθοδήγηση και συμβουλευτική σε σχέση με τα ηλεκτρολογικά και την αυτοματοποίηση εν τοις πράγμασι; Εάν εντάσσεστε σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, τότε οι ειδικοί του HMC μπορούν να σας βοηθήσουν. Το HMC εγκαινιάζει τη νέα υπηρεσία του "Ψηφιοποίηση/ Αυτοματοποίηση μακέτας". Εσείς απευθύνεστε στο HMC θέτοντας το πλαίσιο του τι θέλετε να κάνετε π.χ. ψηφιοποίηση αναλογικής μακέτας, ή έλεγχο της μακέτας μέσω προγράμματος software, ή εγκατάσταση σημάτων  κλπ.  Συγχρόνως συμπληρώνετε το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται αναρτημένοΕΔΩ.
Το HMC μελετάει το πρόβλημά σας και σας ετοιμάζει προσφορά είτε για παροχή ολοκληρωμένης λύσης (με το κλειδί στο χέρι) είτε για παροχή συμβουλευτικής και καθοδήγησης στην ad hoc επίλυση του θέματός σας. 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΤΑΣ
 
 
 
GSA HELLENIC MODELLING CENTER P.C. 
HELLENIC MÄRKLIN CLUB

120 Iraklitou Str.-15238 Halandri- Hellas
Tel: +302110121992  Fax: +302110121993
Email: info@marklin.gr  URL: www.marklin.gr
Facebook: www.facebook.com/HMCHellenicMaerklinClub
TV Channel on YouTube:  GSA HMC