H V60 στις Αφίδνες!

Posted by kosser 27/09/2016 0 Comment(s)

Οι Φίλοι Μarklin Ελλάδος υποδέχονται στις Αφίδνες την ελληνική V60 για να στηρίξουν το έργο της κατασκευής του διαδραστικού χώρου τρενομοντελισμού.  Αγοράστε την ελληνική V60 της Marklin έως τις 30/9 και κερδίστε έκπτωση 20% και μία δωρεάν ετήσια συνδρομή στους Φίλους Μarklin Ελλάδος.

Το HMC προτείνει...
HMC recommends ...
View this email in your browser

H Ελληνική V60 πάει Αφίδνες!
Οι Φίλοι Märklin Ελλάδος υποδέχονται τη V60 ΟΣΕ 

 


ελληνική ντηζελάμαξα V60- ΟΣΕ της Μärklin σε λίγες εβδομάδες θα γιορτάσει τον ένα χρόνο από την ημέρα που παρουσιάστηκε επίσημα στο κοινό, δίπλα στην πρωτότυπη V60 - από το Μηχανοστάσιο Αγίου Ιωάννη Ρέντη (ΜΑΙ) - που ταξίδεψε για αυτό το λόγο έως το Σ.Σ.Ρουφ.  Τώρα είναι καιρός η ελληνική Μärklin να ανοίξει τα φτερά της και για άλλους σταθμούς στην καριέρα της.
Και ποιος ωραιότερος σταθμός από την νέα έδρα των Φίλων Μärklin Ελλάδος, στο Σ.Σ. Αφιδνών;  Οι εργασίες εκεί συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς ώστε πολύ σύντομα να μπορούμε να καλωσορίσουμε τα μέλη των Φίλων Μärklin Ελλάδος και τους επισκέπτες, σε έναν χώρο που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού στην Ελλάδα. 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικές πρόσφατες φωτογραφίες από τη μεταμόρφωση του Σ.Σ.Αφιδνών σε διαδραστικό χώρο τρενομοντελισμού ικανού να φιλοξενήσει τις πολυποίκιλες δραστηριότητες των Φίλων Μärklin Ελλάδος.  Με την πολύτιμη συμπαράσταση των παλαιών και νέων μελών, τη συμπαράσταση των χορηγών μας και την προσωπική εργασία, το μεράκι και τους πόρους των μελών του Δ.Σ., το έργο παίρνει μέρα με τη μέρα σάρκα και οστά για να ολοκληρωθεί και να ανοίξει σύντομα τις πόρτες του στο κοινό.  Η εντατική εργασία που απαιτεί το πολυσύνθετο αυτό έργο στο Σ.Σ.Αφιδνών δεν μας επιτρέπει προς το παρόν να είμαστε απόλυτα συνεπείς στην τήρηση των προσθεσμιών και των υποχρεώσεών μας έναντι των μελών (εκτύπωση και αποστολή καρτών νέων μελών κλπ.) ωστόσο μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι με την ολοκλήρωση του έργου στις Αφίδνες θα είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε πλήρως στις δεσμεύσεις μας.  Άλλωστε τα μέλη που μας έκαναν την τιμή να εγγραφούν στους Φίλους Μärklin Ελλάδος, συμβάλλουν ουσιαστικά με τη συνδρομή τους στην χρηματοδότηση και ολοκλήρωση ενός έργου- ορόσημου, που θα αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του τρενομοντελισμού.  


 

Για την περαιτέρω ενίσχυση και ολοκλήρωση του σκοπού των Φίλων Μärklin Ελλάδος, τα καταστήματα GSA Hellenic Modelling Center στο Χαλάνδρι και την Καλαμαριά  προσφέρουν μόνο έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου


10 ελληνικές μηχανές Μärklin V60 ΟΣΕ Α-102 (37600.001)


και 


10 ελληνικές μηχανές Μärklin V60 ΟΣΕ Α-113 (37600.002)


με έκπτωση 20%


από 371€


μόνο 299,95€
 


και δώρο την ετήσια συνδρομή στο HMC αξίας 50€
 

Για κάθε μηχανή που θα πωληθεί τα καταστήματα GSA Hellenic Modelling Center στο Χαλάνδρι και την Καλαμαριά θα προσφέρουν στους Φίλους Μärklin Ελλάδος, το ισόποσο της συνδρομής του αγοραστή (ήτοι 50€) στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Φίλοι Μärklin Ελλάδος".  Με αυτόν τον τρόπο ο αγοραστής της ελληνικής V60 γίνεται αυτομάτως μέλος για ένα χρόνο των Φίλων Μärklin Ελλάδος και μπορεί να απολαμβάνει όλων των προνομίων των τακτικών μελών του Hellenic Märklin Club ήτοι:

 • Δωρεάν συμμετοχή στις εκδηλώσεις- ημερίδες
 • Έκπτωση 10% σε όλα τα εξειδικευμένα σεμινάρια
 • Έκπτωση 5% σε όλες τις αγορές προϊόντων της Märklin από το www.marklin.gr
 • Mε την εγγραφή δώρο αναμνηστικό αντικείμενο με το λογότυπο του HMC
 • Χρήση της μακέτας του HMC στις Αφίδνες 
 • Πρόσβαση στο ηλεκτρονικό forum του Hellenic Märklin Club
 • Μηνιαίο Ενημερωτικό Newsletter
 • Εκπτώσεις στα ταξίδια του HMC
 • Ετήσιο ημερολόγιο του Club
 • Κάρτα μέλους
 • Δώρο τα τέλη εγγραφής στους Φίλους αξίας 20€
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα των Φίλων Μärklin Ελλάδος 
www.hellenicmarklinclub.gr
η οποία είναι πλέον γεγονός και συνεχώς αναβαθμίζεται.
Επίσης όσοι θέλουν μπορούν να συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής στους Φίλους πατώντας
ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ MARKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Η προσφορά ισχύει μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και μόνο για συγκεκριμένο αριθμό συλλεκτικών μηχανών.  Οι μηχανές συνοδεύονται από αριθμημένα πιστοποιητικά αυθεντικότητας.  
H εντυπωσιακή ντηζελάμαξα ελιγμών V60-ΟΣΕ με αρίθμηση Α-102 του Μηχανοστασίου Αγίου Ιωάννη Ρέντη (ΜΑΙ) σε συλλεκτική έκδοση από τη Μärklin με κωδικό 37600.001 μόνο σε 250 κομμάτια παγκοσμίως! 
 
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε λεπτομέρειες της μηχανής και να την αγοράσετε.
H εντυπωσιακή ντηζελάμαξα ελιγμών V60-ΟΣΕ με αρίθμηση Α-113 του Μηχανοστασίου Θεσσαλονίκης σε συλλεκτική έκδοση από τη Μärklin με κωδικό 37600.002 μόνο σε 250 κομμάτια παγκοσμίως! 
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε λεπτομέρειες της μηχανής και να την αγοράσετε.
H V60 εκτελεί ελιγμούς σε ελληνικό διόραμα 
Βίντεο παρουσίασης της ελληνικής V60
Και για όσους/όσες δεν το γνωρίζουν, οι ελληνικές V60 της Μärklin έχουν καταχωρηθεί πλέον στο Πάνθεον των ειδικών-συλλεκτικών μοντέλων της Μärklin μέσα από τις σελίδες του Märklin Insider News και με εκτενή αφιερώματα σε διαδοχικά τεύχη του περιοδικού της Μärklin (Μärklin Magazine).  Δείτε παρακάτω απόσπασμα από το τεύχος Νr. 1 του έτους 2016 Insider News.
To απόσπασμα από την έκδοση του Märklin Insider News No. 1/2016 που περιέχει τις ειδικές εκδόσεις της μηχανής V60 της Märklin αποκλειστικά για την Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΜÄRKLIN MAGAZINE
Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα από την εξέλιξη των εργασιών στον Σ.Σ. Αφιδνών
Δοκιμές γραμμολογίας της νέας μακέτας...
Οι γραμμές της νέας μακέτας έχουν τεθεί για δοκιμές πριν ξεκινήσει η κατασκευή του διοράματος