Πρόγραμμα σεμιναρίων HMC 2016-2017!

Posted by kosser 28/07/2016 0 Comment(s)

To πρόγραμμα σεμιναρίων του HMC σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τη σεζόν 2016-2017 καλύπτει ότι μπορεί να απασχολεί το μυαλό του τρενομοντελιστή.  Από βασικές αρχές κατασκευής διοράματος, μέχρι τεχνικές βαφής και παλαίωσης, εργασίες συντήρησης και μετατροπών, αυτοματισμούς και χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων ελέγχου και λειτουργίας μακέτας.   

Σεμινάρια/ εκδηλώσεις/ εκδρομές...
Seminars/ events/ excursions...
View this email in your browser

Επιστροφή στα θρανία...

Δείτε την πλήρη λίστα σεμιναρίων που θα διεξαχθούν και κρατείστε θέση σε αυτά που σας ενδιαφέρουν
   

Το HMC ανακοινώνει την σειρά των σεμιναρίων που θα διοργανώσει την τρενομοντελιστική σεζόν 2016-17 (από το Σεπτέμβριο 2016 και μέχρι τον Ιούνιο 2017), δίνοντας σας την δυνατότητα να προγραμματίσετε από τώρα το χρόνο σας και την διαθεσιμότητα σας. 

Τα σεμινάρια θα διεξάγονται στο HMC Αθήνας αλλά και για ΠΡΩΤΗ φορά στο HMC Θεσσαλονίκης στην νέα διαμορφωμένη αίθουσα σεμιναρίων και θα καλύψουν μια ευρεία γκάμα αντικειμένων όπως*:
- Σχεδιασμός, κατασκευή μακέτας
- Ψηφιακός χειρισμός μακέτας και αυτοματισμός
- Βαφή και παλαίωση μοντέλων
- Συντήρηση, μετατροπή αναλογικών μηχανών σε ψηφιακές, φωτισμός βαγονιών

Μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων ΕΔΩ

Κάθε σεμινάριο θα έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στην αποδοχή των συμμετοχών.  Γι'αυτό κλείστε από τώρα θέση στα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν δηλώνοντας συμμετοχή για την Αθήνα ΕΔΩκαι για την Θεσσαλονίκη ΕΔΩ.
*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα καταστήματα HMC
Τα μέλη των ΦΙΛΩΝ MÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ που έχουν σε ισχύ συνδρομή έχουν έκπτωση 10% επί της αξίας των σεμιναρίων.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ EARLY BIRD: Προπληρώστε τη συμμετοχή σας στα σεμινάρια μέχρι και τις 31/8/2016 και κερδίστε επιπλέον έκπτωση 10%!!!