Οι ΦΙΛΟΙ ΜÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ στο Σ.Σ. Αφιδνών!

Posted by kosser 27/06/2016 0 Comment(s)

Καταπληκτικά νέα για τα μέλη των ΦΙΛΩΝ ΜÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ.  Ο 1ος όροφος του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αφιδνών ανακαινίζεται για να εγκατασταθεί εκεί ένας διαδραστικός πολυχώρος τρενομοντελισμού.  Διαβάστε περισσότερα και φροντίστε να γίνετε κι εσείς μέλη των ΦΙΛΩΝ ΜÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ.

Εκδηλώσεις ...
Events...
View this email in your browser

Οκτώβριος: μήνας "σταθμός"   

για τους Φίλους Μärklin Ελλάδος  

Μπορεί ο εικονιζόμενος Σ.Σ. των Αφιδνών να φιλοξενήσει ένα διαδραστικό τρενομοντελιστικό διόραμα (μακέτα) της εταιρείας Μärklin με λειτουργία ηλεκτρικών τρένων υπό κλίμακα 1:87 που αναπαριστά με πιστότητα το ευρωπαϊκό σιδηροδρομικό δίκτυο και με δυνατότητα χρήσης από τους επισκέπτες; Να φιλοξενεί ακόμα χώρο παρουσιάσεων και προβολών ταινιών/διαλέξεων, δανειστική βιβλιοθήκη με βιβλιογραφία σχετική με το χόμπυ του τρενομοντελισμού και το σιδηρόδρομο εν γένει, εξομοιωτή τρένου σε Η/Υ,περιοδικές εκθέσεις φωτογραφίας και  σιδηροδρομικών εξαρτημάτων και κειμηλίωνδιόραμα αναπαράστασης του Σ.Σ. Αφιδνών υπό κλίμακα 1:87, καιτρενομοντελιστικό διόραμα κλίμακας 1:220 (τη μικρότερη τρενομοντελιστική κλίμακα του κόσμου!);  Με άλλα λόγια: μπορεί ο εικονιζόμενος Σ.Σ. Αφιδνών να φιλοξενήσει έναν τρενομοντελιστικό πολυχώρο;
Οι Φίλοι Μärklin Ελλάδος είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι η ιδέα αυτή δεν θα μείνει μόνο στην μακέτα αλλά από τον Οκτώβριο θα στεγάσουν όλα τα παραπάνω και άλλες πολλές δραστηριότητες στον 1ο όροφο του Σ.Σ. Αφιδνών.  Με την ευγενική υποστήριξη του ΟΣΕ και της ΓΑΙΟΣΕ ένας ακόμη στόχος μας γίνεται πραγματικότητα και οι πολυσχιδείς δραστηριότητες των Φίλων Μärklin Ελλάδος βρίσκουν φιλόξενη στέγη στο υπέροχο πέτρινο, παραδοσιακό κτίριο του Σ.Σ. Αφιδνών.  
Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανακασκευής του σταθμού ώστε να είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τις πόρτες και να υποδεχτούμε τα μέλη των Φίλων Μärklin Ελλάδος και όχι μόνο. Φιλοδοξούμε ο χώρος να γίνει ενα σημείο αναφοράς για όλους τους τρενομοντελιστές και φίλους του σιδηροδρόμου.
Το σχέδιο της μακέτας που θα αποτελέσει το κεντρικό θέμα στον πολυχώρο εκπονήθηκε από τον αρχιτέκτονα-μέλος των ΦΙΛΩΝ ΜÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ κ. Γιώργο Τσολάκη και η μακέτα έχει ξεκινήσει να κατασκευάζεται με χρονοδιάγραμμα να είναι έτοιμη στα μέσα Σεπτεμβρίου οπότε και θα εγκατασταθεί στο κτίριο του Σ.Σ. Αφιδνών. Στις πιο κάτω εικόνες και στο video που ακολουθεί σας δίνουμε μια μικρή γεύση της γραμμολογίας και μια τρισδιάστατη απεικόνισή της.
Η μακέτα σχεδιάστηκε να είναι διαδραστική, για να επιτρέπει την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών συρμών και να δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του Club να μπορούν να τη χειριστούν για να τρέχουν μηχανές και συρμούς και να ζουν την έξαψη και τη χαρά του τρενομοντελισμού στο έπακρο!  
newvideo
 
Αν όλα αυτά σας φαίνονται συναρπαστικά και θέλετε να γίνετε και σεις μέρος αυτής της μεγάλης παρέας, εγγραφείτε σήμερα κιόλας στους Φίλους Μärklin Ελλάδος. Τα μέλη των Φίλων Μärklin Ελλάδος απολαμβάνουν τα εξής προνόμια με την εγγραφή τους:
  • Ονομαστική κάρτα μέλους 
  • Δώρο συλλεκτικό αντικείμενο με το λογότυπο των Φίλων Μärklin Ελλάδος
  • Δωρεάν χρήση του διοράματος Μärklin 1:87 στο Σ.Σ. Αφιδνών για τα μέλη του Club.
  • 5% έκπτωση σε όλες τις αγορές προϊόντων Μärklin από το κατάστημα  www.marklin.gr
  • Δωρεάν το ετήσιο, συλλεκτικό ημερολόγιο Φίλων Μärklin Ελλάδος
  • Δωρεάν συμμετοχή σε διαλέξεις/ εκθέσεις/σεμινάρια και εκδηλώσεις των Φίλων Μärklin Ελλάδος
  • 10% έκπτωση σε σεμινάρια που διοργανώνονται από το κατάστημαwww.marklin.gr
  • Ενημερωτικό newsletter
  • Εκπτώσεις στα ταξίδια των Φίλων Μärklin Ελλάδος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Για να εγγραφείτε συμπληρώστε τα στοίχεία σας στην φόρμα που θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ
Το κόστος της ετήσιας συνδρομής είναι 50€/άτομο και της διετούς 90€/άτομο.  Για την εγγραφή σας πληρώνετε τέλη 20€/άτομο εφάπαξ.  Σε περίπτωση οικογενειακής συνδρομής (τουλάχιστον 2 ενήλικες και 1 παιδί ηλικίας έως 18 ετών) δίδεται έκπτωση 20% στο σύνολο των συνδρομών.  
 
Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο emailinfo@hellenicmarklinclub.gr ή στα τηλέφωνα 6946 337720, 6977 645205, 6944 412206
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ
(νέες εγγραφές χωρίς τέλη εγγραφής ως 25/7/2016)


Για νέες εγγραφές που θα γίνουν έως και τις 25 Ιουλίου 2016 
δεν πληρώνετε 
τα τέλη εγγραφής 20€/άτομο