Πασχαλινό Άλμανακ

Posted by kosser 27/04/2016 0 Comment(s)

Φιγούρες Preiser, μικρά βαγόνια για μικρές μακέτες, μοντέλα Insiders, δώρα για τους Insiders από την έκθεση στο Dortmund και πολλά ακόμη νέα στο Πασχαλινό Almanac του HMC.  Διαβάστε περισσότερα...

MC προτείνει...
HMC recommends ...
View this email in your browser

 H Preiser μας έφτασε
εμπρός βήμα ταχύ
Να την προϋπαντήσουμε παιδιά στο HMC!

 

To ΗΜC ανακοινώνει με χαρά ότι πλέον και τα προϊόντα της εταιρείας Preiser θα αντιπροσωπεύονται στα καταστήματά μας Αθήνας και Θεσσαλονίκης.  Η Preiser είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στη Γερμανία που ασχολείται από το 1949 με την παραγωγή ρεαλιστικών φιγούρων σε μινιατούρες.  Αρχικά το υλικό κατασκευής ήταν το ξύλο και από τη δεκαετία του 1960 το πλαστικό.  Όλες οι φιγούρες συναρμολογούνται και βάφονται στο χέρι!  Η Preiser κατασκευάζει φιγούρες σε 13 διαφορετικές κλίμακες και διαθέτει εργοστάσια στη Γερμανία και στον Μαυρίκιο.  Η εταιρεία έγινε γνωστή ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή απόλυτα ρεαλιστικών φιγουρών που χρησιμοποιούνται ευρύτατα εκτός από τον τρενομοντελισμό και στην αρχιτεκτονική, στη διαφήμιση και την τέχνη.
Βρείτε στο eshop μας πατώντας ΕΔΩ τα προϊόντα της Preiser που αναμένονται μέσα στη Μ.Εβδομάδα και εξασφαλίστε τις παραγγελίες σας προτού γίνουν ανάρπαστα.

 

 Ποιος είπε ότι τα βαγόνια πρέπει να είναι μεγάλα; 
Βαγόνια εποχής ΙΙΙ για μικρές μακέτες στο HMC!

 

Για όσους/όσες έχουν το άγχος των διαστάσεων του ... διοράματός τους, τώρα μπορούν να βρουν στο ΗΜC τα μοναδικά βαγόνια τύπου "Rebuild" εποχής ΙΙΙ μόνα τους χωρίς συσκευασία ή διπλά στην πρωτότυπη συσκευασία στην καταπληκτική τιμή των 22,5€ (μονό χωρίς συσκευασία) ή 55€ (διπλό με συσκευασία).  Και μάλιστα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές αριθμήσεις στα βαγόνια για να μπορέσετε να φτιάξετε πρωτοτυπικούς συρμούς.  Διατίθενται βαγόνια 1ης/2ης θέσης και 2ης θέσης/σκευοφόρου.  Δείτε παρακάτω τις διαθέσιμες επιλογές και αγοράστε σήμερα κιόλας προτού εξαντληθούν.


 

Επιβατικό βαγόνι εποχής ΙΙΙ τύπου "Rebuild".  Διατίθεται μονό χωρίς συσκευασία ή διπλό με συσκευασία.
Τιμή HMC:  35€
Προσφορά έως 4/522,5€

 

Επιβατικό βαγόνι εποχής ΙΙΙ τύπου "Rebuild" 2ης/σκευοφόρου.  Διατίθεται μονό χωρίς συσκευασία ή διπλό με συσκευασία.
Τιμή HMC:  35€
Προσφορά έως 4/522,5€

 

Μοντέλα Insider 2016 
30 Απριλίου τελευταία προθεσμία παραγγελίας!

 

Θυμίζουμε στους φίλους και τις φίλες μέλη του Insider Club της Märklin, ότι η προθεσμία για την παραγγελία των μοντέλων Insider λήγει το Σάββατο 30 Απριλίου 2016.  Τα μοντέλα Insider εκδίδονται στον αυστηρώς περιορισμένο αριθμό μοντέλων που προπαραγγέλονται μέσω των δελτίων παραγγελίας που λαμβάνουν τα μέλη/συνδρομητές του Insider Club της Märklin.  Πέραν εκείνης της ημερομηνίας το HMC δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα μπορέσει να σας εξασφαλίσει το συγκεκριμένο μοντέλο (μηχανή ή βαγόνια).  Για αυτό σπεύστε να προπαραγγείλετε (χωρίς προκαταβολή) το συντομότερο δυνατό!  Και για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε, δείτε παρακάτω τα μοντέλα Insider 2016 κλίμακας Η0 ή πατήστε ΕΔΩ.
 

Märklin 39095 
 

39095 Freight Steam Locomotive BR95.0

Gauge: H0    Era: III  
New Item 2016 ONLY FOR MÄRKLIN INSIDER MEMBERS

 
 

HMC Price 399,99€
 Και με την Κάρτα Μέλους Φίλων Μärklin Ελλάδος
(Hellenic Märklin Club)
Με έκπτωση 5% 
379,99€
Μερικά από τα Highligts του μοντέλου της Μärklin:
1.  Πρωτοτυπική αναπαράσταση λεπτομερειών όπως Συριγμός Ατμού, Βαλβίδα Ασφαλείας και οπές καθαρισμού επικαθήσεων του λέβητος
2. Καμπίνα μηχανοδηγού φωτιζόμενη, με ένα ανοικτό και ένα κλειστό παράθυρο, αντιανεμικό παραπέτασμα και πάμπολλα χειριστήρια
3. Λεπτομέρειες στον άνθρακα του εφοδιοφόρου και σκαλιά/ χειρολαβές
4. Φώτα LED εμπρός-πίσω 
5.  Ευκρινείς επιγραφές της αρίθμησης 95 006, του ιδιοκτήτη (Deutsche Bundesbahn) της Σιδηροδρομικής Διεύθυνσης (Nürnberg) και του μηχανοστασίο (Aschaffenburg)
6. Κιβώτιο άμμου με 10 σωλήνες όδευσης της άμμου από κάθε πλευρά
7. Θύρα κιβωτίου καπνού με κεντρικό σφράγισμα και 5 πύρους ασφάλισης καθώς και με προειδοποιητική πινακίδα
8. Διαμπερές βάθρο λέβητα με δύο αεραντλίες και ποδιά κάτω από τη θύρα του κιβωτίου καπνού
9. Λέβητας με καπνοδόχο και θόλους ατμού με αναρίθμητες λεπτομέρειες οδεύσεων σωλήνων και πριτσινώματος
10. Μοτέρ κίνησης υψηλής απόδοσης με γρανάζια εδραζόμενο μέσα στο λέβητα.
11. Ακτινωτοί τροχοί με αντίβαρα και λάστιχα για καλύτερη πρόσφυση
12. Επιγραφές με πληροφορίες για το υπηρεσιακό βάρος (122 t), το φορτίο πέδησης (P/επιβατικό, G/εμπορευματικό), όγκο νερού (12 κ.μ.) και καυσίμου (4 τόνοι άνθρακος).
13. Ένδειξη πλήρωσης δοχείου νερού
14. Χειρομοχλοί και δοχεία αέρος πάνω από το διαμπερές πλαίσιο 

 
Märklin 48827 
 

Type G 10 Freight Car Set

Gauge: H0    Era: III  
ONLY FOR MÄRKLIN INSIDERS: ORDERS TILL 30-4-16

 


HMC Price 199,99€
Και με την Κάρτα Μέλους Φίλων Μärklin Ελλάδος
(Hellenic Märklin Club)
Με έκπτωση 5% 
189,99€

 

Märklin Summer New Items!

Τα καλοκαιρινά New Items 2016 της Μärklin αναγγέλθηκαν  την περασμένη εβδομάδα και πολλά από αυτά παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην έκθεση μοντελισμού στο Dortmund, την οποία επισκέφθηκε το HMC.  Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα New Summer Items όπως παρουσιάστηκαν στην έκθεση.
Για τα μέλη του Insider Club της Μärklin και της Trix που διατηρούν τη συνδρομή τους μέσω του HMC το HMC έφερε, σε συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του Μärklin Insider Club, από ένα πρωτότυπο δώρο που δίνει η Μärklin σε όσους επισκέπτονται την έκθεση.  Μπορείτε να παραλάβετε το δώρο σας έως τις 15 Μαίου από το κατάστημα HMC Χαλανδρίου ή Θεσσαλονίκης. Ζητούμε την κατανόησή σας που δεν μπορούμε να αποστείλουμε ταχυδρομικώς το δώρο αλλά μόνο να το παραδώσουμε ιδιοχείρως στα καταστήματά μας. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα φυλλάδια με τα Summer New Items της Μärklin, Trix και LGB.  Για παραγγελίες έως και τις 15 Μαίου το HMC προσφέρει έκπτωση 5% στις αναγραφόμενες τιμές χωρίς υποχρέωση προκαταβολής.  Πατήστε ΕΔΩ για την παραγγελία σας.