Τρένο άμμου στα καλοκαιρινά New Items 2016

Posted by kosser 25/04/2016 0 Comment(s)

Δεν είναι ένα ακόμη τρένο.  Είναι το τρένο που γράφει σήμερα ιστορία στη Γερμανία.  Παρά το, φαινομενικώς, ταπεινό καθήκον της μεταφοράς άμμου από τη Σαξωνία στην περιοχή του εργοταξίου του μεγαλύτερου αυτή τη στιγμή σιδηροδρομικού έργου στη Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά τα τρένα που μεταφέρουν μία κρίσιμη πρώτη ύλη για την ολοκλήρωση του μεγαλεπήβολου έργου Στουτγάρδη 21.  

O χάρτης της νέας διαδρομής υψηλών ταχυτήτων που θα υπερκεράσει τη διαβόητη ανωφέρεια του Geislingen,είναι μια διαδρομή συνολικού μήκους περίπου 60 km που θα μετατρέψει τον επί σειρά ετών τερματικό σταθμό της Στουτγάρδης σε σταθμό διελεύσεως, το περίφημο σχέδιο Στουτγάρδη 21 που ξεσήκωσε στο παρελθόν θύελλα διαμαρτυριών στη Γερμανία και έφερε το κόμμα των Πρασίνων για πρώτη φορά στην ιστορία στην εξουσία στο Ομόσπονδο Κρατίδιο της Βάδης Βυρτεμβέργης.

 

Δείτε πατώντας στους αντίστοιχους κωδικούς τις χαρακτηριστικές μηχανές και τα βαγόνια από αυτόν τον ιδιαίτερο μεταφορικό συρμό.  Χαρακτηριστικό του ότι έλκεται από ντηζελομηχανή τύπου BR232 (Ludmilla) Märklin 36430 και από ηλεκτρομηχανή τύπου BR185 (TRAXX) Märklin 37857 αναλόγως της περιοχής όπου κινείται το τρένο και της παρουσία υποδοχής ηλεκτροκίνησης ή όχι.  Επίσης βαγόνια Open Top Container Märklin 47090  και Μärklin 47091 που ξεφορτώνουν πολύ εύκολα με τη χρήση forklift.  Φανταστείτε τρενομοντελιστικό σκηνικό με γερανό Märklin 76501 που μπορεί να φορτώνει την άμμο χύδην στα βαγόνια και στον τερματισμό forklifts να παίρνουν στα πηρούνια τους τα container και να τα εκφορτώνουν για να φορτώνονται στη συνέχεια σε φορτηγά με φορτωτές!!!

Και θυμηθείτε!  Μπορείτε να προπαραγγείλετε μέχρι την Κυριακή 15 Μαίου και να κερδίσετε έκπτωση 5% στην προπαραγγελία σας, χωρίς υποχρέωση προπληρωμής.