Γίνε ένας Insider Μärklin-Trix-LGB

Posted by hmcadmin 22/12/2019 0 Comment(s)

Εγγραφείτε τώρα στα Clubs των Insiders της Märklin, Trix και LGB και απολαύστε μοναδικά προνόμια με τα προγράμματα ετήσιων συνδρομών.

Το HMC προτείνει...
HMC recommends ...
View this email in your browser

Γίνε σήμερα ένας Insider!
... και κέρδισε μοναδικά προνόμια και 30€ σε δωροεπιταγή!

 

Τα μέλη του Insider Club της Märklin απολαμβάνουν μοναδικά προνόμια.  Δείτε μερικά από αυτά:
6 τεύχη ετησίως του Märklin Magazin (στη γλώσσα που θα επιλέξετε από Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά) 
6 τεύχη ετησίως των Club News (Τα Νέα του Club) 
Δωρεάν ο πλήρης ετήσιος κατάλογος (Main Catalogue) της Μärklin
Δωρεάν αποστολή στη διεύθυνση που θα δηλωθεί όλων των καταλόγων New Items και των φυλλαδίων (Summer New Items, Fall New Items, special editions κλπ.)
- Κάθε χρόνο η Märklin κατασκευάζει ειδικά για τα μέλη του Insider Club ένα συλλεκτικό βαγόνι που διαθέτει δωρεάν στα μέλη του Insider Club.
- H κάρτα μέλους Insider εκδίδεται ετησίως από την Märklin με πάντα ένα επιλεγμένο τρενομοντελιστικό φόντο και αποστέλλεται στη διεύθυνση του μέλους.  Μέσω της κάρτας αυτής τα μέλη του Insider Club, εκτός από διακεκριμένοι πελάτες της εταιρείας, έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον 100 συνεργάτες του προγράμματος Märklin Insider στη Γερμανία και κερδίζουν εκπτώσεις και δώρα σε όλες τις εκθέσεις και τις διοργανώσεις (events) στις οποίες συμμετέχει η Märklin
Εκπτώσεις σε σεμινάρια που διοργανώνει η Märklin
Ετήσια έκδοση σε DVD υπό τη μορφή ενός χρονικού όλων των σημαντικών τρενομοντελιστικών στιγμών της χρονιάς που πέρασε.  Το χρονικό αυτό αποτελεί συλλεκτική έκδοση που ετοιμάζει κάθε χρόνο η Märklin και αποστέλλει στα μέλη του Insider Club
Πρόσβαση σε αποκλειστικά μοντέλα που εκδίδει η εταιρεία μόνο για τα μέλη του Insider Club.  Η Märklin έχει καθιερώσει εδώ και 25 χρόνια την έκδοση μοναδικών, συλλεκτικών μοντέλων που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του Insider Club.  Τα μοντέλα αυτά είναι μηχανές και βαγόνια που δεν έχουν παραχθεί ποτέ στο παρελθόν και ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής τους, τις μοναδικές λειτουργίες με τις οποίες εξοπλίζονται, τον αυστηρά ελεγχόμενο αριθμό τους που αντιστοιχεί στον αριθμό των παραγγελιών που τίθενται και την συλλεκτικότητα που αυτομάτως τα συνοδεύει, μόλις εγκαταλείψουν τη γραμμή παραγωγής της Märklin στο Göppingen.
Συμμετοχή στα ταξίδια εμπειρίας του Insider Club με σημαντικές εκπτώσεις
Πρόσβαση στο λογαριασμό μέλους στο internet με δυνατότητα αναδρομής σε πλούσιες πληροφορίες και υλικό σχετικό με το χόμπυ
Δωροεπιταγή 30€ για χρήση αποκλειστικά στα καταστήματα HMC σε Χαλάνδρι ή Καλαμαριά (δυνατότητα χρήσης της δωροεπιταγής έως 31/12/2020).
Για να μπορέσετε να απολαύσετε κι εσείς τα μοναδικά αυτά προνόμια, ελάτε από σήμερα και έως 31/1/2020 σε ένα από τα καταστήματα HMC στο Χαλάνδρι ή την Καλαμαριά για να συμπληρώσετε μαζί με το συνεργάτη του HMC την αίτηση εγγραφής σας στο Insider Club της Märklin ή στο Trix Club.
Το ετήσιο κόστος εγγραφής στο Insider Club της Märklin ή στο Trix Club ανέρχεται στα 80€ και καταβάλλεται με πάγια τραπεζική εντολή ή με πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή τέλος με τραπεζικό έμβασμα.   
Με τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής θα λάβετε ταχυδρομικώς στο διάστημα των 6 επόμενων εβδομάδων το πρώτο πακέτο μέλους που θα περιλαμβάνει την κάρτα μέλους, τα περιοδικά Märklin Magazin και Insider Club News καθώς και την δωροεπιταγή αξίας 30€ για εξαργύρωση αποκλειστικά στα καταστήματα HMC σε Χαλάνδρι και Καλαμαριά.
Και μην ξεχνάτε ότι με το να γίνετε κι εσείς μέλος του Club Insiders της Märklin αποκτάτε άμεσα τη δυνατότητα να παραγγείλετε την εμβληματική έκδοση της Märklin RAm SBB TEE Edelweiss, Insider μοντέλο του 2020.  
Διαβάστε παρακάτω μερικές μόνο λεπτομέρειες από την μοναδική αυτή νέα κατασκευή της Μärklin που θα μπορείτε να παραγγείλετε έως 29/2/2020!
 

- 6 τεύχη ετησίως του Märklin Magazin (στη γλώσσα που θα επιλέξετε από Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ολλανδικά) 
- 6 τεύχη ετησίως των Club News (Τα Νέα του Club) 
- Δωρεάν ο πλήρης ετήσιος κατάλογος (Main Catalogue) της Μärklin
- H κάρτα μέλους Insider εκδίδεται ετησίως από την Märklin με πάντα ένα επιλεγμένο τρενομοντελιστικό φόντο και αποστέλλεται στη διεύθυνση του μέλους.  Μέσω της κάρτας αυτής τα μέλη του Insider Club, εκτός από διακεκριμένοι πελάτες της εταιρείας, έχουν πρόσβαση σε τουλάχιστον 100 συνεργάτες του προγράμματος Märklin Insider στη Γερμανία και κερδίζουν εκπτώσεις και δώρα σε όλες τις εκθέσεις και τις διοργανώσεις (events) στις οποίες συμμετέχει η Märklin 
- Πρόσβαση σε αποκλειστικά μοντέλα που εκδίδει η εταιρεία μόνο για τα μέλη του Insider Club.  Η Märklin έχει καθιερώσει εδώ και 25 χρόνια την έκδοση μοναδικών, συλλεκτικών μοντέλων που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στα μέλη του Insider Club.  Τα μοντέλα αυτά είναι μηχανές και βαγόνια που δεν έχουν παραχθεί ποτέ στο παρελθόν και ξεχωρίζουν για την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής τους, τις μοναδικές λειτουργίες με τις οποίες εξοπλίζονται, τον αυστηρά ελεγχόμενο αριθμό τους που αντιστοιχεί στον αριθμό των παραγγελιών που τίθενται και την συλλεκτικότητα που αυτομάτως τα συνοδεύει, μόλις εγκαταλείψουν τη γραμμή παραγωγής της Märklin στο Göppingen.
Δείτε παρακάτω τo μοναδικό μοντέλο μόνο για Insiders που ανακοίνωσε προ ολίγων ημερών η Märklin για το 2020 και γίνετε τώρα μέλος των Insider Clubs για να μπορέσετε να το παραγγείλετε.
Märklin 39706
Trix 22976
 

39706 RAm SBB TEE Edelweiss


Gauge: H0    Era: III - IV 

New Item 2020 ONLY FOR MÄRKLIN INSIDER MEMBERS

Έρχεται 3ο τρίμηνο του 2020

 
Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χυτό μέταλλο!  Απαρτίζεται από 4 μέρη.  Διαθέτει mfx+ ψηφιακό decoder και εκτεταμένες λειτουργίες ήχων και φώτων.  Διαθέτει κινητήρα υψηλής απόδοσης κεντρικά εγκαταστημένο στην κινητήρια μονάδα.  Η κίνηση μεταδίδεται σε δύο άξονες κύλισης σε κάθε ένα από τα δύο φορεία.
 
Το τρένο διαθέτει εσωτερικό φωτισμό από LED εγκατεστημένο στο εργοστάσιο που περιλαμβάνει φωτισμό καμπίνων μηχανοδηγού, μηχανοστασίου, σκευοφόρου, βαγονιών επιβατών, βαγονιού εστιατορίου, λαμπών τραπεζιών εστιατορίου.

To τρένο μπορεί να τρέξει σε ακτίνες R1 εφόσον δεν υπάρχουν εμπόδια (στύλοι εναέριου και επαρκής απόσταση από εμπόδια).  Ιδανικά τρέχει σε ακτίνες R2 και παραπάνω.

Το συνολικό βάρος του τρένου ξεπερνάει τα 2 κιλά και το μήκος του ανέρχεται σε 1,13 μέτρα!
 
 
 
 
GSA HELLENIC MODELLING CENTER P.C. 
HELLENIC MÄRKLIN CLUB

120 Iraklitou Str.-15238 Halandri- Hellas
Tel: +302110121992  Fax: +302110121993
Email: info@marklin.gr  URL: www.marklin.gr
Facebook: www.facebook.com/HMCHellenicMaerklinClub
TV Channel on YouTube:  GSA HMC