Σεμινάρια για τους μικρούς μας φίλους

Posted by hmcadmin 19/12/2019 0 Comment(s)

Τα καταστήματα HMC οργανώνουν έναν νέο κύκλο σεμιναρίων που απευθύνεται στους μικρούς μας φιλους.  Στο τέλος του σεμιναρίου θα μάθουν πως να κατασκευάζουν ένα καταπληκτικό μικρό διόραμα που θα πάρουν μαζί τους. 

Σεμινάρια για τους μικρούς μας φίλους - Μέρος Β΄
Μετά το επιτυχημένο πρώτο σεμινάριο για παιδιά ηλικίας 8-13 χρονών, συνεχίζουμε τον κύκλο σεμιναρίων για το έτος 2019-2020, με το δεύτερο σεμινάριο.
Στο διήμερο αυτό σεμινάριο οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πως να δημιουργήσουν ένα βουνό, να δημιουργήσουν βράχια τα οποία στη συνέχεια θα βάψουν. Επίσης το διόραμα θα έχει γραμμή τραίνουγρασίδιδέντρα και πολλές ακόμα λεπτομέρειες.

Το σεμινάριο θα γίνει σε δύο Σάββατο διότι μετά την πρώτη ημέρα το διόραμα θα πρέπει να παραμείνει στο χώρο των σεμιναρίων για να στεγνώσει και να σκληρύνει ο γύψος, οπότε το επόμενο Σάββατο να είναι έτοιμο για βάψιμο.

Κάθε συμμετέχων θα κατασκευάσει το δικό του διόραμα με υλικά και εργαλεία που θα παρέχει το HMC και με προσεκτική καθοδήγηση από τους ειδικούς στο χώρο.


Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής σε κάθε συμμετέχοντα.
Το σεμινάριο αυτό, καθώς και το πρώτο μέρος που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο, εντάσσεται σε μια σειρά (κύκλο) σεμιναρίων που σκοπό έχουν να διδάξουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές διοράματος (κατασκευή βουνού, βράχια, νερά, πρασίνισμα, τοποθέτηση δέντρων, φιγουρών, χιόνισμα, βαφή, παλαίωση κτιρίων κλπ.) στα παιδιά ώστε να μπορούν να κατασκευάσουν μόνα τους μοντελιστικά διοράματα και να αφήσουν τη φαντασία τους να δημιουργήσει μικρά αριστουργήματα.

Θα ακολουθήσουν κι άλλα σεμινάρια στο μέλλον που καθένα θα εξειδικεύει σε ένα συγκεκριμένο τομέα τεχνικής κατασκευής μοντελιστικού διοράματος.
Το διήμερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου και το Σάββατο 25 Ιανουαρίου, στο κατάστημα HMC Χαλανδρίου, από τις 10:00 - 14:00.  

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 70€ και συμπεριλαμβάνει το κόστος των υλικών και εργαλείων που θα χρησιμοποιηθούν. Το διόραμα που θα κατασκευάσει κάθε μαθητής θα έχει τη δυνατότητα να το πάρει μαζί του.
Δήλωση Συμμετοχής

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Το HMC διοργανώνει 2μερο σεμινάριο κατασκευής ελληνικής μακέτας στο χώρο σεμιναρίων του HMC Χαλανδρίου.
 
Το σεμινάριο περιλαμβάνει ένα πλήρες πακέτο υλικών και λεπτομερούς καθοδήγησης που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατασκευάσετε ένα μικρό αριστουργηματικό διόραμα και να το πάρετε μαζί σας ..

Το σεμινάριo είναι διήμερης διάρκειας και διεξάγεται τo Σάββατο 21 Δεκεμβρίου από 10:00-15:00 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου από 10:00-15:00 στο χώρο σεμιναρίων του HMC Χαλανδρίου.
 
 
 
 
 
 
 

 

Loading...