Καλοκαιρινά Νέα Προϊόντα 2019

Posted by kosser 13/05/2019 0 Comment(s)

O όμιλος Märklin, Trix, LGB  ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα στις 06:00 μ.μ. ώρα Γερμανίας, σε παγκόσμια πρώτη μέσω του Märklin TV, τα καλοκαιρινά New Items 2019.

Νέα...Νέα...Νέα...
View this email in your browser
Καλοκαιρινός αέρας
Summer New Items Märklin, Trix, LGB


O όμιλος Märklin, Trix, LGB  ανακοίνωσε την Πέμπτη το απόγευμα στις 06:00 μ.μ. ώρα Γερμανίας, σε παγκόσμια πρώτη μέσω του Märklin TV, τα καλοκαιρινά New Items 2019.  Τα καταστήματα HMC σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη φρόντισαν το απόγευμα της Πέμπτης να διοργανώσουν εκδηλώσεις, όπου οι φίλες και οι φίλοι της Märklin είχαν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα Summer New Items, νασχολιάσουν, να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις.
Ωστόσο ο καθένας χρειάζεται το χρόνο του για να εντρυφήσει στα νέα προϊόντα και να ανακαλύψει τις ιδιότητες και τα μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικάτους.
Με αυτό το newsletter μας δίνεται η ευκαιρία να σχολιάσουμε μερικά από τα νέα προϊόντα και να αναδείξουμε εκείνα που κατά την άποψή μας, μας προξένησαν τημεγαλύτερη εντύπωση.
Ξεκινάμε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!  Όλα τα προϊόντα με την ένδειξη ΜΗΙ είναι συλλεκτικές μοναδικές εκδόσεις για τα μέλη του Συνδέσμου Πρωτοβουλίας Εμπόρων Märklin (Märklin Händlers Initiative) και καλύπτονται από 5ετή εγγύηση! Καταχωρήστε την παραγγελία σας για τα MHI μέχρι 16/05/2019 δίνοντας προκαταβολή μόνο 50€, για να λάβετε έκπτωση 17% για πληρωμή με κάρτα ή τραπεζική κατάθεση και έκπτωση 22% για πληρωμή τοις μετρητοίς.
Η νέα ντηζελομηχανή BR290 έρχεται με μοναδικά χαρακτηριστικά όπως νέο telex coupling για την πιο αξιόπιστη ψηφιακή αποσύμπλεξη που έχουμε ονειρευτεί!  Επίσης για πρώτη φορά φως στην καμπίνα μηχανοδηγού και μηχανοδηγός που περιστρέφεται και τη μια κοιτά εμπρός , την άλλη κοιτά από το πλάγιο παράθυρο!  Τέλος η μηχανή για πρώτη φορά με αυθεντική παλαίωση που περιλαμβάνει και ξεθώριασμα στο χρώμα.  Ιδανική μηχανή για το σετ τριών παλαιωμένων εμπορευματικών βαγονιών τύπου Rils.
Κάνοντας ΚΛΙΚ πάνω στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες του προιόντος, την τιμή HMC και να το προαγοράσετε.
Video με τη καινοτομία του περιστρεφόμενου μηχανοδηγού στη νέα BR290 
Μärklin 48063
 
H μηχανή που έσπασε τα ρεκόρ πωλήσεων και εξαντλήθηκε σε χρόνο ρεκόρ, η θρυλική πια γαλλίδα Α241 που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της το Σεπτέμβριο του 2017 (οι φίλες και φίλοι του HMC που ταξίδεψαν τότε στις μέρες Märklin στο Göppingen σίγουρα θυμούνται την έλευση της θηριώδους μηχανής στο Σ.Σ.Göppingen και τις αμέτρητες φωτογραφίσεις της)., έρχεται σε μια νέα αυτή τη φορά, ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση.  Με κωδικό 39243 και συνοδευόμενη από δύο εκπληκτικής ομορφιάς σετ βαγονιών του Orient Express μαγνητίζει τα βλέμματα και προδιαγράφει ήδη μια λαμπρή σταδιοδρομία στις προθήκες ή ακόμη καλύτερα στις μακέτες μας.
Märklin 42790+42791
Trix 23219+23220
H A241, η αποκαλούμενη και ευρωπαϊκός Big Boy (μεγάλο αγόρι) είναι μια καθόλα ιστορική ατμομηχανή.  Ενενήντα (90) ατμομηχανές αυτής της σειράς κατασκευάστηκαν από το 1925 και μετά και χρησιμοποιήθηκαν για τις πιο δύσκολες διαδρομές του θρυλικού Orient Express. Ξεκινώντας από τα γαλλικά λιμάνια στο Βόρειο Ατλαντικό του Χερβούργου και της Χάβρης, συνέδεαν το Παρίσι και τη Βασιλεία και ακόμη παραπέρα τις μεσογειακές πόλεις της Ιταλίας.  Με ανταπόκριση στα υπερωκεάνια της εποχής εκείνης, οι αμερικανοί τουρίστες μπορούσαν να επισκεφθούν την Ευρώπη συνδυάζοντας το θαλάσσιο με το σιδηροδρομικό ταξίδι. Οι ατμομηχανές αυτές έμειναν στην ιστορία για την θηριώδη ισχύ τους και το μεγάλο βάρος τους, γεγονός που συχνά οδηγούσε σε βλάβες της επιδομής και υποδομής του σιδηροδρομικού δικτύου που διέτρεχαν.  To 1938, έτος ίδρυσης των Γαλλικών Κρατικών Σιδηροδρόμων SNCF και οι 90 μηχανές περιήλθαν στην κατοχή των SNCFκαι μέχρι το 1965 χρησιμοποιούνταν κυρίως στις διαδρομές Παρίσι-Στρασβούργο και Παρίσι-Βασιλεία (Ελβετία).
τρίτη κατά σειρά μουσειακή μηχανή της märklin (μετά τις 37212 και 39193) είναι μια παλιά γνώριμη.  Η BR80 έρχεται σε μια μοναδική έκδοση, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ.  H ιστορική μηχανή επονομαζόμενη και "ταυράκι" είχε την αγαθή τύχη να διασώσει και τα 39 πρωτότυπά της κατά το 2ο Π.Π. Η χρήση της στους μεγάλους επιβατικούς σταθμούς είχε  να κάνει με την εκτέλεση ελιγμών για συγκρότηση συρμών.  Οι περισσότερες τέθηκαν εκτός υπηρεσίας στα μέσα της δεκαετίας του 1960.  Ωστόσο πολλές αποκτήθηκαν από τους σιδηροδρόμους ορυχείων και συνέχισαν να λειτουργούν προσφέροντας έργο μεταφοράς και ελιγμών σε πάμπολλα ορυχεία της Γερμανίας.  Η μηχανή 80 014 που εκδίδει φέτος η Märklin βασίζεται στο πρωτότυπο του Σιδηροδρομικού Μουσείου στο Heilbronn.  H μηχανή εκδίδεται σε κλίμακα Η0 ακριβώς όπως είναι στη σημερινή της κατάσταση.
Το εντυπωσιακό ταυράκι της Μärklin 37068 έρχεται με πλήρη σειρά ήχων, νέο Telex coupling εμπρός και πίσω, φιγούρα μηχανοδηγού και ειδική συσκευασία που περιλαμβάνει και εκτενές βιβλιαράκι για την ιστορία της μηχανής 
Loading...