July Newsletter

Posted by kosser 24/07/2018 0 Comment(s)

To καλοκαιρινό Newsletter του HMC έχει μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό με έπαθλο μια συλλεκτική ηλεκτρομηχανή Vectron, πολλές προσφορές και εκπτώσεις, πολλά νέα για εκδρομές, και ταξίδια, εισβολές ερπετών και ... δεν τελειώνουμε εδώ!

Νέα...Νέα...Νέα...
View this email in your browser

Καλοκαιρινό Newsletter ... 

Μεγάλος καλοκαιρινός διαγωνισμός, ταξίδια, εκπτώσεις, προσφορές και αφίξεις κροκοδείλων στα HMC

H καλοκαιρινή σεζόν είναι στο φόρτε της και μαζί της και τα HMC φορτσάρουν στις εκπτώσεις.  Για σχεδόν 1 μήνα, έως και τη Δευτέρα 20 Αυγούστου τα καταστήματα HMC διοργανώνουν μεγάλο καλοκαιρινό διαγωνισμό με έπαθλο μια συλλεκτική μηχανή märklin 36190.002A.  Συγχρόνως με κάθε αγορά σας άνω των 50€κερδίζετε κλιμακούμενες εκπτώσεις με τη μορφή δωροεπιταγών που μπορεί να φτάσουν έως και το 30% της αξίας των αγορών σας!
Προετοιμαστείτε για εκδρομές εσωτερικού και εξωτερικού και ακόμη μεγαλύτερες προσφορές σε μεταχειρισμένα, ελληνικά θέματα και είδη μακέτας και εμπιστευτείτε τα καταστήματα HMC και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.marklin.gr για τις καλοκαιρινές τρενομοντελιστικές αγορές σας. 

Ετοιμαστείτε για εισβολή ερπετών
 
Τις τελευταίες μέρες στα καταστήματα HMC επικρατεί ανησυχία.  Εκτός από τις συνεχείς νέες αφίξεις προϊόντων märklin και trix κυκλοφόρησαν φήμες ότι μέσα στις επόμενες 5-6 ημέρες θα λάβει χώρα εισβολή ερπετών και μάλιστα ... κροκοδείλων!!!
Οι πληροφορίες του HMC επιβεβαιώθηκαν στην πρόσφατη επίσκεψή μας στα τέλη Ιουνίου στo υπό ανέγερση νέο Μουσείο και στο εργοστάσιο της märklin.  Εκεί ο φωτογραφικός φακός του HMC απαθανάτισε τους κροκόδειλους στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής τους (δ. φωτογραφίες παρακάτω).
Η αναμονή έφτασε στο τέλος της.  Η μηχανή ορόσημο της märklin, o ελβετικός κροκόδειλος με την αρθρωτή κατασκευή που αποτελεί το θαύμα τις μικροτεχνολογίας της märklin και κατασκευάζεται σε διαφορετικές μορφές από το 1947! για πρώτη φορά σε ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ μόνο για INSIDERSmärklin και trix έρχεται στα HMC!  Οι ζωόφιλοι märklinαδες μπορούν να χαίρονται γιατί είναι η πρώτη φορά που ένας κροκόδειλος προσφέρεται με αναρίθμητα χαρακτηριστικά και λειτουργίες.  Μετρήστε: 
- κατασκευή από χυτό μέταλλο
- mfx+ με 32 διαφορετικές λειτουργίες
- φώτα LED 
- ηλεκτρικά αναδιπλούμενος παντογράφος
- νέα αυτόματη σύμπλεξη και αποσύμπλεξη (telex coupling)
- μοναδική κατασκευή märklin για πρώτη φορά του κροκόδειλου με έναν παντογράφο
- δύο μοτέρ
- φιγούρα μανουβραδόρου

Ο κροκόδειλος και τα βαγόνια του αναμένονται να γίνουν το απόλυτο best seller της märklin εδώ και πολλά χρόνια.  Για αυτό συνιστούμε στους φίλους και τις φίλες τρενομοντελιστές να εξασφαλίσουν άμεσα - εάν δεν το έχουν ήδη κάνει- το δικό τους κροκόδειλο!  Αγοράστε τώρα στο www.marklin.gr πατώντας ΕΔΩή στείλτε email στο info@marklin.gr ή τηλεφωνήστε στο 211 012 1992 (Χαλάνδρι) ή 2310 495060 (Καλαμαριά).
Αποκλειστικές φωτογραφίες του HMC από την πρόσφατη επίσκεψη στο εργοστάσιο της Märklin όπου απαθανατίσαμε το τελικό στάδιο παραγωγής των κροκοδείλων!
Eκδρομή του HMC το Νοέμβριο
Η εκδρομή των Φίλων Märklin Ελλάδος στο τετραεθνές Γερμανία-Γαλλία-Ελβετία-Αυστρία που θα λάβει χώρα από 1 έως 4 Νοεμβρίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατάρτισης του προγράμματος και θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.  Η κατάρτιση του προγράμματος της εκδρομής από το ταξιδιωτικό γραφείο ΗΡΑΚΛΕΙΟ καθυστερεί λόγω των ιδιαιτέρων απαιτήσεων που έχουμε θέσει (π.χ. συμμετοχή χωρίς αεροπορικά εισιτήρια, παιδιά , συνδυασμός σιδηροδρομικών εισιτηρίων TGV με εισιτήρια hop-on hop-off για τη διάβαση του Μέλανα Δρυμού κλπ.) αλλά σε κάθε περίπτωση αναμένεται μέχρι τις 27 Ιουλίου να έχει οριστικοποιηθεί και να ανακοινωθεί επισήμως.  Σας παραθέτουμε εκ νέου τα έως τώρα στοιχεία της εκδρομής:

Χρόνος πραγματοποίησής της: 1-4 Νοεμβρίου
Τόπος:  Στουτγάρδη έδρα εταιρείας Märklin - εργοστάσιο, νέο Μουσείο - Στρασβούργο- Μέλανας Δρυμός- Λίμνη Κωνσταντίας - Καταρράκτες Ρήνου - Lindau - Friedrichshafen σύνορα Γερμανίας-Γαλλίας-Ελβετίας- Αυστρίας
Δράσεις: Επίσκεψη στη διεθνή έκθεση τρενομοντελισμού Faszination Modellbau Süd Friedrichshafen (το Friedrichshafen ας σημειωθεί ότι είναι μια παραλίμνια πόλη στην Λίμνη Κωνσταντίας που αποτελεί ευρωπαϊκό ορόσημο για την αεροναυπηγική βιομηχανία.  Εκεί βρίσκεται το εργοστάσιο και Μουσείο Zeppelin στο οποίο κατασκευάστηλαν τα πρώτα αερόπλοια, το εργοστάσιο - Μουσείο της εταιρείας αεροσκαφών Dornier καθώς και το ευρωπαϊκό κέντρο αεροναυπηγικής βιομηχανίας EADS). 
Επίσκεψη στο νέο Μουσείο Märklin στο Göppingen (1η φάση ολοκλήρωσής του)
Σιδηροδρομική διαδρομή στον Μέλανα Δρυμό (Konstanz-Offenburg) σε μια από τις ωραιότερες διαδρομές τρένου στη Γερμανία 
Γύρος της Λίμνης Κωνσταντίας και επίσκεψη στους καταρράκτες του Schaffhausen 
To κόστος της συμμετοχής στην εκδρομή θα ανέλθει περίπου σε 780-880€/άτομο ανάλογα με τον τύπο δωματίου που θα κλειστεί (δίκλινο ή μονόκλινο).  Το ακριβές κόστος συμμετοχής θα προσδιοριστεί έως τις 27 Ιουλίου.  Η συμμετοχή στην εκδρομή απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε ενεργά μέλη των ΦΙΛΩΝ MÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ.
Το ακριβές πρόγραμμα της εκδρομής θα ανακοινωθεί στις προσεχείς ημέρες.  Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εκδρομή παρακαλούμε συμπληρώστε την ΟΝLINE Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής 
Eκδρομή του HMC στο σιδηροδρομικό έργο Τιθορέα - Δομοκός
Οι  Φίλοι Märklin Ελλάδος διοργανώνουν σιδηροδρομική εκδρομή στο έργο Τιθορέα - Δομοκός σε συνεργασία με την ΕΡΓΟΣΕ και την Κοινοπραξία κατασκευής του έργου.  Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, απευθύνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ σε μέλη των ΦΙΛΩΝ MÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ και θα περιλαμβάνει:
Αναχώρηση με την αμαξοστοιχία Intercity 8:20 από Σταθμό Λαρίσης ή σε συνεννόηση με ΤΡΕΝΟΣΕ από ΣΣ Αφιδνών (εφόσον επιβιβαστούν περισσότερα από 15 άτομα).  Στη διαδρομή θα μας συνοδεύουν στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ και της κατασκευαστικής κοινοπραξίας και θα μας ενημερώνουν για τα εκτελούμενα έργα εκσυγχρονισμού της σιδηροδρομικής γραμμής. 
Με το τρένο θα διέλθουμε από τη μήκους 9 km. σιδηροδρομική σήραγγα Καλλιδρόμου, τη μεγαλύτερη σε μήκος σιδηροδρομική σήραγγα των Βαλκανίων.  Στη διάρκεια της διέλευσης οι συνοδοί μας θα μας ενημερώσουν για κατασκευαστικές λεπτομέρειες της σήραγγας.   
Άφιξη στο ΣΣ Λειανοκλαδίου περίπου στις 11:30. Επιβίβαση σε πούλμαν και μετάβαση στη Σ.Γ. 26 μεταξύ Αγόριανης και Εκκάρας.  Η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γέφυρα είναι ένα κομψοτέχνημα της σύγχρονης σιδηροδρομικής κατασκευής.  Είναι τοξωτή μεταλλική γέφυρα με μήκος 342 μέτρα και 70 μέτρα ύψος.  
Στη συνέχεια επίσκεψη σε άλλα αξιοθέατα των εκτελούμενων σιδηροδρομικών έργων. 
Εν συνεχεία θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα μεταβούμε στα Καμένα Βούρλα για φαγητό και καφέ.  Αναχώρηση από το Σ.Σ.Τιθορέας με κατεύθυνση την Αθήνα με την αμαξοστοιχία IC στις 18:50 με άφιξη στην Αθήνα στις 20:24. To κόστος της συμμετοχής ανέρχεται σε 40€ κατ' άτομο μαι περιλαμβάνει σιδηροδρομικά εισιτήρια και πούλμαν για μεταφορές.  Παιδιά έως 15 ετών πληρώνουν 25€.  Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνονται έξοδα γευμάτων, φιλοδωρήματα κλπ. 
 Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εκδρομή παρακαλούμε συμπληρώστε την ΟΝLINE Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Συμμετοχής 
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ HMC
"Όσο πιο πολύ ψωνίζω τόσο πιο πολύ κερδίζω"

Από την Τρίτη 24 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 20 Αυγούστου τα καταστήματα HMC διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο μία συλλεκτική επετειακή μηχανή (5 έτη HMC στην Ελλάδα). Για κάθε 50€ αξίας αγορών σας στα καταστήματα HMC συμμετέχετε με 1 συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 20 Αυγούστου για την ανάδειξη του τυχερού νικητή. Το έπαθλο μπορείτε να το δείτε παρακάτω αναλυτικά.
Αλλά με τις αγορές σας στα HMC για όλο το διάστημα έως και τις 20 Αυγούστου κερδίζετε διπλά.  Γιατί για κάθε αγορά σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.marklin.gr κερδίζετε εκπτωτικό κουπόνι που μπορείτε να το εξαργυρώσετε στην επόμενη αγορά σας. Η κλιμάκωση των εκπτώσεων είναι όπως παρακάτω:

Για την 1η αγορά σας αξίας άνω των 50€ κερδίζετε έκπτωση 10% με τη μορφή εκπτωτικού κουπονιού για την επόμενη αγορά σας.
Με την 2η αγορά σας αξίας άνω των 50€ κερδίζετε έκπτωση 15% με τη μορφή εκπτωτικού κουπονιού για την επόμενη αγορά σας.
Με την 3η αγορά σας αξίας άνω των 50€ κερδίζετε έκπτωση 20% με τη μορφή εκπτωτ