Ερωτηματολόγιο Σεμιναρίων

Posted by kosser 08/09/2017 0 Comment(s)

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο και βοηθείστε μας να προγραμματίσουμε τα σεμινάρια της σεζόν 2017-2018 σε 5 διαφορετικά σημεία έκπληξη!

Σεμινάρια/ εκδηλώσεις/ εκδρομές...
Seminars/ events/ excursions...
View this email in your browser

Ερωτηματολόγιο Σεμιναρίων

Επιλέξτε από την πλήρη λίστα σεμιναρίων και βοηθείστε μας να προγραμματίσουμε τα σεμινάρια της σεζόν 2017-18
   

Το HMC προκειμένου να προγραμματίσει τη διεξαγωγή σεμιναρίων σχετικών με το χόμπι μας για την τρενομοντελιστική σεζόν 2017-2018, ζητάει τη συμβολή σας.  Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο που παρατίθεται και βοηθείστε μας να οργανώσουμε το πρόγραμμα των σεμιναρίων με βάση τις δικές σας ανάγκες.  Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από τον Οκτώβριο 2017 έως και τον Μάιο 2018 σε πέντε διαφορετικά σημεία που θα ανακοινωθούν και θα σας εκπλήξουν ευχάριστα! Το HMC σας ευχαριστεί προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας και την ενεργό συμβολή σας στη διαμόρφωση του προγράμματος σεμιναρίων.  

ανακοινώνει την σειρά των σεμιναρίων που θα διοργανώσει την τρενομοντελιστική σεζόν 2016-17 (από το Σεπτέμβριο 2016 και μέχρι τον Ιούνιο 2017), δίνοντας σας την δυνατότητα να προγραμματίσετε από τώρα το χρόνο σας και την διαθεσιμότητα σας. 
 
Θυμίζουμε ότι ένας καλός λόγος να γίνετε τώρα μέλη των ΦΙΛΩΝ MÄRKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ είναι και το γεγονός ότι τα μέλη των ΦΙΛΩΝ με συνδρομή σε ισχύ, μεταξύ άλλων προνομίων και παροχών έχουν και έκπτωση 10% επί της αξίας των σεμιναρίων.
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ