HAG στα HMC!

Posted by kosser 22/08/2017 0 Comment(s)

H HAG, συνώνυμο της ελβετικής ποιότητας στα μοντέλα τρένων έρχεται στα καταστήματα HMC με ένα μοναδικό μοντέλο που θα κατασκευάσει κατ' αποκλειστικότητα το 4ο τρίμηνο του 2017, αποκλειστικά και μόνο μέσω προπαραγγελιών.  Η Re 430 της ιδιωτικής σιδηροδρομικής εταιρείας WRS είναι το αντικείμενο του πόθου.  Διαβάστε περισσότερα για το πως θα μπορέσετε να το αποκτήσετε...

Το HMC προτείνει...
View this email in your browser

Απόλυτες ελβετίδες στα ΗΜC!

Η HAG έρχεται στα HMC για να συναρπάσει τους φίλους των ελβετικών μοντέλων με τα ανυπέρβλητα χαρακτηριστικά της

 
Τα καταστήματα HMC εγκαινιάζουν ακόμη μια συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία κατασκευής ελβετικών μοντέλων τρένων HAG.  H HAG ιδρύθηκε το 1942 στο St.Gallen της Ελβετίας από δύο αδέλφια τους Hugo και Alwin Gahler (εξ ου και η επωνυμία της επιχείρησης από τα αρχικά των ονομάτων τους HAG) που ασκούσαν έως τότε το επάγγελμα του μεταλλουργού.  Κατασκεύασαν το πρώτο σετ τρένου το 1944 και βαθμιαία ξεκίνησαν να κατασκευάζουν μοντέλα σε κλίμακα 0 και αργότερα σε κλίμακα Η0 που διακρίνονταν για την ... ελβετική ποιότητά τους.  
Με μεταλλικά κελύφη εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα από χυτό μέταλλο υψηλής ποιότητας και εφοδιασμένες με μοτέρ ελβετικής κατασκευής έως και σήμερα! οι μηχανές της HAG διακρίνονται από το 100% made in Switzerland!  Τόσο τα ηλεκτρονικά όσο και τα μηχανικά μέρη των μηχανών είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένα στην Ελβετία και διακρίνονται για την απαράμιλλη ποιότητα και την αντοχή τους στο χρόνο.  Τα μόνα στοιχεία των μηχανών που προέρχονται από τρίτους προμηθευτές είναι οι ψηφιακοί decoders που τους προμηθεύουν οι γερμανικές εταιρείες ESU και ZIMO.  
Το πρώτο σετ τρένου της HAG όπως κατασκευάστηκε το 1944.
Τα μοντέλα της HAG έχουν σαν πρωτότυπα ελβετικά μοντέλα για αυτό και η HAGμπορεί να χαρακτηριστεί κατ' εξοχήν ελβετικής σιδηροδρομικής θεματολογίας.  Η εταιρεία κατασκευάζει μικρές σειρές προϊόντων για αυτό και τα προϊόντα ενδιαφέροντος πρέπει αποκλειστικά και μόνο να προπαραγγελθούν αφού ο αριθμός των παραγομένων είναι αυστηρά ελεγχόμενος και βασίζεται στον αριθμό των παραγγελιών που τίθενται.  Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που τα προϊόντα της HAG διατηρούν ιδιαιτέρως υψηλές μεταπωλητικές αξίες σε βάθος χρόνου και μάλιστα μερικά από τα παλαιότερα μοντέλα της είναι παντελώς αδύνατο να ευρεθούνκαι να αγοραστούν.  Η HAG έχει μείνει μεταξύ άλλων στην ιστορία για την κατασκευή της ισχυρότερης μηχανής σε μοντέλο Η0 που έχει φτιαχθεί ποτέ στην ιστορία.  Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως η HAG το Σεπτέμβριο του 2015 έγραψε για ακόμη μια φορά ιστορία!
BLS Ae 8/8 της HAG γίνεται η ισχυρότερη ηλεκτρομηχανή σε μοντέλο Η0 στον κόσμο στο Στάδιο της Λουκέρνης τον Σεπτέμβριο του 2015.  Η μηχανή -σειριακής παραγωγής χωρίς μετατροπές και πρόσθετα βάρη- με τα τέσσερα μοτέρ που ζυγίζει 1250 γραμμάρια μπόρεσε να έλξει για απόσταση 20 μέτρων ένα συρμό αποτελούμενο από 210 βαγόνια με συνολικό μήκος 63 μέτρα που ζύγιζαν συνολικά σχεδόν 45 κιλά.
Η HAG ανακοίνωσε μόλις στις 22 Αυγούστου την αποκλειστική παραγωγή της ηλεκτρομηχανής Re 430 112-3 (η γνωστή σε όλους τους φίλους του ελβετικού σιδηροδρόμου Re 4/4) όπως κυκλοφορεί σήμερα (εποχή VI) στα χρώματα της ελβετικής ιδιωτικής εταιρείας σιδηροδρομικών μεταφορών WRS Widmer Rail Services AG.   
Η εταιρεία WRS Widmer Rail Services AG αποτελεί ιδανική περίπτωση εφαρμογής της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στον σιδηρόδρομο, σε ένα περιβάλλον απελευθερωμένης σιδηροδρομικής αγοράς όπως είναι η ελβετική.  Ο ιδρυτής της εταιρείας Pierre Widmer σε ηλικία 43 ετών το 2007 ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία σιδηροδρομικών μεταφορών WRS με άτομα προσωπικό, με σκοπό να προσφέρει σιδηροδρομικό έργο σε όλη την ελβετική επικράτεια και πέραν αυτής.  Το 2008 η εταιρεία έλαβε τις πρώτες άδειες από την ελβετική ομοσπονδιακή αρχή σιδηροδρόμων και το 2010 αγόρασε την πρώτη μηχανή, μια ντηζελομηχανή Tm232.  Σήμερα η εταιρεία WRS απασχολεί 65 άτομα προσωπικό και διαθέτει συνολικά 10 μηχανές διαφόρων τύπων (ντήζελ και ηλεκτρικές) και προσφέρει υπηρεσίες μεταφορικού έργου εμπορευμάτων και επιβατών, ενοικίαση μηχανών και εξειδικευμένου προσωπικού μηχανοδήγησης, ενοικίαση τροχαίου υλικού για εκτέλεση συντήρησης και δοκιμών στο σιδηροδρομικό δίκτυο και εν γένει μια εκτεταμένη παλέτα υπηρεσιών σιδηροδρομικού έργου.  Μεταξύ άλλων μηχανών ο στόλος της WRS διαθέτει και τη μηχανή θρύλο των ελβετικών σιδηροδρόμων Re 430 112-3 που φέτος για πρώτη φορά και κατ' αποκλειστικότητα θα κατασκευασθεί σε περιορισμένο αριθμό παραγωγής από την HAG σε μοντέλο της κλίμακας Η0 (1:87).  
Η μηχανή αυτή της κλάσης Re 4/4 κατασκευάστηκε το 1969 έχει βάρος 84 t και ισχύ 4.700 kW με μέγιστη υπηρεσιακή ταχύτητα 125 km/h.  H ηλεκτρομηχανή αυτή με τον εντυπωσιακό χρωματισμό χρησιμοποιείται σε μεγάλο εύρος σιδηροδρομικού έργου, όπως στην έλξη βαρέων εμπορευματικών τρένων, στην έκτακτη αντικατάστασηηλεκτρομηχανών του ελβετικού επιβατικού δρομολογιακού προγράμματος λόγω βλαβών των προγραμματισμένων μηχανών, σε έλξη τρένων συντήρησης δικτύου, ως βοηθητική (διπλή έλξη) με άλλες αντίστοιχες μηχανές Re 4/4 σε δύσκολα σημεία του δικτύου, σε τρένα δοκιμών κλπ.  Είναι μια μηχανή ευρύτατης χρήσης που αυτό και μόνο την κάνει τον ιδανικότερο μπαλαντέρ σε ένα τρενομοντελιστικό διόραμα.
HA16069-21
Re 430 WRS (430 112) DC αναλογική/ψηφιακή

Τιμή HMC:
 649,95€
Για προπαραγγελία έως 31 Αυγούστου 2017 με 100% προεξόφληση:
Τιμή:  619,95€

 
Τιμή HMC: 719,95€
Για προπαραγγελία έως 31 Αυγούστου 2017 με 100% προεξόφληση:
Τιμή:  679,95€
 
 
Τιμή HMC: 649,95€
Για προπαραγγελία έως 31 Αυγούστου 2017 με 100% προεξόφληση:
Τιμή:  619,95€
 
 
Τιμή HMC: 719,95€
Για προπαραγγελία έως 31 Αυγούστου 2017 με 100% προεξόφληση:
Τιμή:  679,95€
ΣΗΜ:  Όλες οι μηχανές κατασκευασμένες 100% από χυτό μέταλλο και εφοδιασμένες με πενταπολικό μοτέρ σύγχρονα κυκλώματα ηλεκτρονικών ελβετικής κατασκευής!  Διαθέτουν φώτα LED και πλήρεις ηχητικές λειτουργίες (εφόσον διαθέτουν ψηφιακούς decoders με ήχο).  Οι αναλογικές/ψηφιακές μηχανές διαθέτουν ψηφιακό decoder και μπορούν απροβλημάτιστα να τρέξουν τόσο σε αναλογικές όσο και σε ψηφιακές μακέτες. 
Προσοχή!  Οι τιμές προσφοράς ισχύουν με την προϋπόθεση καταβολής του 100%της τιμής προσφοράς έως 31/8/2017.  Σε αντίθετη περίπτωση ισχύουν οι κανονικές τιμές.  Λόγω της διακύμανσης της τιμής του ελβετικού φράγκου οι τιμές διακυμαίνονται συνεχώς και για το λόγο αυτό επιφυλασσόμαστε για την ακρίβεια των τιμών που αναγράφονται στην ιστοσελίδα www.marklin.gr μετά από τις προθεσμίες παραγγελιών.  Εφόσον η παραγγελία τεθεί έως τις 31/8 η τιμή κλειδώνει στην τιμή παραγγελίας.
Προσοχή!  Η τελευταία προθεσμία παραγγελίας είναι η 30η Σεπτεμβρίου. Παραγγελίες που θα τεθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να εκτελεστούν από το εργοστάσιο λόγω του μικρού αριθμού παραγωγής.  Για παραγγελίες που θα τεθούν μετά τις 30/9 παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα καταστήματα HMC για επιβεβαίωση!
GSA HELLENIC MODELLING CENTER P.C. 
HELLENIC MÄRKLIN CLUB

120 Iraklitou Str.-15238 Halandri- Hellas
Tel: +302110121992  Fax: +302110121993
Email: info@marklin.gr  URL: www.marklin.gr
Facebook: www.facebook.com/HMCHellenicMaerklinClub
TV Channel on YouTube:  GSA HMC