Σεμινάριο Central Station 3 - Θεσσαλονίκη

Posted by kosser 19/06/2017 0 Comment(s)

Το σεμινάριο Central Station 3 του HMC μετά από τις Αφίδνες, μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη.  Την Τρίτη 27 Ιουνίου 16:00-19:00 στο κατάστημα HMC Καλαμαριάς θα μάθετε όλα τα μυστικά της νέας ναυαρχίδας των ψηφιακών κονσολών της Märklin!

Εκδηλώσεις/εκθέσεις/σεμινάρια/εκδρομές
View this email in your browser

Εισαγωγή στη χρήση του νέου Central Station 3

 

Tην Τρίτη 27 Ιουνίου από 16:00-19:00 στο Κατάστημα Καλαμαριάς 


Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν αποκτήσει ή θέλουν να αποκτήσουν το νέο Central Station 3 (60226 ή 60216).  
Θα παρουσιαστούν οι βασικές αρχές χρήσης και λειτουργίας της νέας κονσόλας της Marklin ενώ θα γίνει αναφορά και σε τεχνικές προγραμματισμού και αυτοματοποίησης λειτουργίας με τη χρήση των
δυνατοτήτων του Memory. 
Συγχρόνως θα απαντηθούν και ερωτήσεις των συμμετεχόντων σε σχέση με τις βασικές λειτουργίες του Central Station.  Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για όσους συμμετέχοντες είναι ενεργά μέλη των ΦΙΛΩΝ MARKLIN ΕΛΛΑΔΟΣ καθώς και για όσους πελάτες των καταστημάτων HMC σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν αποκτήσει το Central Station 3 από τα καταστήματα του HMC.  Για όσους φίλους/ φίλες τρενομοντελιστές δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι 20€.  Τα τέλη συμμετοχής στο σεμινάριο πρέπει να πληρωθούν έως το αργότερο την Παρασκευή 23 Ιουνίου είτε στα καταστήματα HMC είτε με τραπεζικό έμβασμα σε έναν από τους λογαριασμούς του HMC.   Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τη δήλωση συμμετοχής πατώντας
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στο email: north@marklin.gr ή στο τηλέφωνο 2310495060. 
Απαιτείται απαραιτήτως η δήλωση συμμετοχής όσων προτίθενται να το παρακολουθήσουν μέχρι το αργότερο την Παρασκευή 23 Ιουνίου ή μέχρι να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός συμμετοχών (ότι από τα δύο συμβεί ενωρίτερα). 
 
Σας περιμένουμε με τις ερωτήσεις σας και καλή διάθεση για μάθηση!  Θα εκπλαγείτε με αυτά που θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε με το Central Station 3 (όπως και εμείς μαζί σας!)